Willbrook incheie o tranzactie in zona Floreasca

Compania Willbrook International, controlata de miliardarul israelian Eyal Ofer, a vandut un teren in Floreasca omului de afaceri grec Tasos Gkotsis, care a dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Polona 68, tranzactie de circa 1,5 milioane de euro, potrivit unor surse din piata imobiliara.

Terenul are circa 1.500 de metri patrati, iar pe el va fi construit un imobil de birouri de aproximativ opt etaje, au declarat pentru Mediafax surse din piata imobiliara.

Tranzactia a fost confirmata de reprezentantii Willbrook, care insa nu au dorit sa ofere informatii suplimentare.
 
Willbrook este dezvoltatorul complexului de birouri Platinum Business & Convention Center, in zona Baneasa din nordul Capitalei, investitie de 100 mil. euro, dar si al controversatei cladiri de birouri Cathedral Plaza.
 
De asemenea, compania a mai construit complexul de locuinte de lux Oxford Gardens din Pipera. Omul de afaceri grec Tasos Gkotsis a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat cladirea de birouri Polona 68 Business Center, investiţie de 15 milioane de euro. In cladire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.