2.5 C
București
luni, 4 decembrie, 2023
 
NNDKP
Acasă Echipa

Echipa

Andrei Cristea

Funcție: Managing Director

E-mail: andrei@lhm.ro

Andrei Cristea este Directorul Lion House, compania care a redefinit în mod constant standardele în ultimii 18 ani în mass-media de business consacrată avocaturii.

A facut din inovație crezul jurnalistic și de management al acestor aproape 20 ani de business, în care a lansat Revista Română de Consultanță, site-ul LegalMarketing.ro, emisiunea TV “Legile Afacerilor” și a adus în România cele mai importante trei francize din presa de business mondială: The Economist – Intelligent Life, Financial Times – Innovative Lawyers și acum, The Times – Legal Innovation, aflat în cel de-al doilea an de licență exclusivă.

Subiecte din cel mai vechi ziar al Angliei, 234 ani de apariție neîntreruptă zi de zi, chiar și în timpul celor două războaie mondiale, pot fi citite grație acestei declinări pentru prima oară în România. Întâia dată în istoria presei românești, cel mai mare grup media de business din lume (NY Times, The Times, The Sunday Times) a acordat țării noastre un titlu în licență exclusivă. Legal Innovation, revista și Gala de lansare și Premiere se dovedesc, după primul an, un succes atât de vânzări cât și de raportare, de poziționare și de recunoaștere în presa de business din România.

Anterior succesului Legal Innovation, Andrei Cristea a prezentat, timp de patru ani și jumătate, emisiunea “Legile Afacerilor”, la televiziunea de business The Money Channel, trei ani emisiunea fiind lider de audiență pe segmentul de business. Lion House, compania înființată de Andrei Cristea în anul 2000, editează Revista Română de Consultanță, cel mai important anuar dedicat pieței de avocatură și consultanță din România. Unic partener media al Uniunii Naționale a Barourilor din România și al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, Revista Română de Consultanță a inovat mereu, de la prima copertă 3D din presa românească, la primul tipar lenticular din România, adunând, în cele peste 400 de pagini ale celei mai recente ediții, toate marile companii de avocatură și consultanță din țara noastră și din estul Europei.

Andrei Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București și are un Master în marketing și comunicare.

A fost aproape 5 ani producător de Știri în ProTV, vocea sa s-a auzit în tot acest timp pe jurnalul celei mai importante televiziuni din România, iar semnatura a fost pe multe subiecte și materiale de presă care au facut din ProTV lider incontestabil în televiziunea națională. Fidel promisiunii făcută partenerilor grupului media, nu se va opri niciodată din a reseta și ridica ștacheta jurnalismului de calitate, cu atitudine, în deplin respect față de valorile europene și Statul de Drept.

Alexandra Atomei

Funcție: Client Service Manager

E-mail: alexandra.atomei@lhm.ro

Cu o experiență profesională acumulată în urma activării în domenii precum Sales, Management, Public Relations și Antreprenoriat, a pășit în lumea editorială, validându-și anii de studiu în cadrul Facultății de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice.
 Licențiată în “Psihologia Comunicării”, a urmat diferite cursuri de specialitate, activând o perioadă în lumea radioului, prezentând emisiuni, susținând interviuri și organizând prezentări. 
Cu un început profesional în cadrul uneia dintre cele mai de prestigiu firme de avocatură americane, McCarthy Holthus, LLP, oferind suport în reprezentarea băncilor, în instanță, pe teme financiare (Statul New Mexico), a pus bazele a ceea ce, mai târziu, urma să fie subiectul principal în dezvoltarea ei profesională.
Specializată în “Social Media Internet Marketing”, a efectuat servicii de Social Media pentru firme de prestigiu din România. Cu un parcurs semnificativ, domeniul jurnalistic a motiva- să își extindă domeniul de activitate, în prezent realizând articole, editoriale și interviuri pentru firme din domeniile de avocatură si Real Estate.

Alexandra Marin

Funcție: Editor-In Chief

E-mail: alexandra.marin@lhm.ro

Alexandra Marin este un profesionist din domeniul mass-media, cu o experiență de 8 ani în televiziune. În ultimii ani a documentat, scris și prezentat numeroase știri și reportaje dintr-o vastă arie de domenii (economie, politică, mediu, etc.) pentru trei dintre cele mai urmărite televiziuni generaliste din țară (Antena 1 – Observator, Kanal D – știrile Kanal D și Prima Tv – știrile Focus).

În activitatea sa profesională din ultimii ani a realizat interviuri cu unele dintre cele mai importante personalități politice și de business din România și străinătate, a colaborat constant cu profesioniști media de prestigiu, a scris mii de articole și a realizat sute de transmisiuni în direct.

În anul 2022 a câștigat bursa JTI pentru jurnaliști, care a constat în două stagii de pregătire, cel de-al doilea având loc la Bruxelles, acolo unde s-a familiarizat cu activitățile celor mai importante instituții europene (Parlamentul European, Consiliul European și Consiliul UE, NATO, etc.).

În prezent, se dedică propriei firme de consultanță în comunicare și ocupă funcția de redactor-șef pentru publicațiile noastre.

Cătălina Surdea

Funcție: Key Account Manager

E-mail: catalina.surdea@lhm.ro

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București, specializarea jurnalism, ulterior a urmat studiile de master la Școala de Științe Politice și Administrative, specializarea Social Media și marketing online.

După terminarea studiilor universitare, a început formarea profesională ca organizator a unor târguri și expoziții tematice, cu grad ridicat de notorietate și internaționalizare. Ulterior a devenit manager de proiect și a orchestrat edițiile unor evenimente de tip B2B, B2C importante în domeniul turismului și al cosmeticelor.

În paralel o perioadă și ulterior în mod exclusiv, a activat în domeniul HORECA unde și-a format abilitățile de a fi un bun concierge.

Acumulând o experiență valoroasă în aceste domenii, a dezvoltat abilități excelente de comunicare și coordonare, fiind foarte atentă la detalii. Îi place să asculte oamenii și să îi înțeleagă în profunzime, iar acest lucru o ajută să fie un bun consultant pentru parteneri, reușind întotdeauna să găsească împreună, cele mai bune soluții pentru proiectele și obiectivele lor.

„Mă regăsesc totalmente în domeniul client service și mă bucură enorm să pot ajuta la creșterea și dezvoltarea partenerilor mei.”

Vereanna Basman

Funcție: Development Manager

E-mail: vereanna.basman@lhm.ro

Absolventă a două facultăți, cea de Inginerie și Management in Telecomunicații la Universitatea Tehnica din Republica Moldova în anul 2012, respectiv Dreptul în cadrul Universității “Hyperion” în anul 2013, Vereanna reușește să găsească o soluție oricărei probleme. De altfel, datorită experienței de peste opt ani ca agent imobiliar în zona de nord a Capitalei, a reușit să își formeze un network puternic în acest sector.

În plus, caracterizată de o atitudine proactivă și comunicativă, Vereanna a reușit să înregistreze rezultate semnificative în activitatea sa profesională din ultimii ani.

Andrei Briceag

Funcție: Graphic Design

E-mail: andrei.briceag@lhm.ro

Mihai Cosmaciuc

Funcție: Production Manager

E-mail: office@lhm.ro

[/tdc_zone]