NNDKP
 
NNDKP

Partener Media exclusiv

Acasă Echipa

Echipa

Andrei Cristea

Funcție: Director General

E-mail: andrei@lhm.ro

Andrei Cristea este Directorul Lion House, compania care a redefinit în mod constant standardele în ultimii 18 ani în mass-media de business consacrată avocaturii.

A facut din inovație crezul jurnalistic și de management al acestor aproape 20 ani de business, în care a lansat Revista Română de Consultanță, site-ul LegalMarketing.ro, emisiunea TV “Legile Afacerilor” și a adus în România cele mai importante trei francize din presa de business mondială: The Economist – Intelligent Life, Financial Times – Innovative Lawyers și acum, The Times – Legal Innovation, aflat în cel de-al doilea an de licență exclusivă.

Subiecte din cel mai vechi ziar al Angliei, 234 ani de apariție neîntreruptă zi de zi, chiar și în timpul celor două războaie mondiale, pot fi citite grație acestei declinări pentru prima oară în România. Întâia dată în istoria presei românești, cel mai mare grup media de business din lume (NY Times, The Times, The Sunday Times) a acordat țării noastre un titlu în licență exclusivă. Legal Innovation, revista și Gala de lansare și Premiere se dovedesc, după primul an, un succes atât de vânzări cât și de raportare, de poziționare și de recunoaștere în presa de business din România.

Anterior succesului Legal Innovation, Andrei Cristea a prezentat, timp de patru ani și jumătate, emisiunea “Legile Afacerilor”, la televiziunea de business The Money Channel, trei ani emisiunea fiind lider de audiență pe segmentul de business. Lion House, compania înființată de Andrei Cristea în anul 2000, editează Revista Română de Consultanță, cel mai important anuar dedicat pieței de avocatură și consultanță din România. Unic partener media al Uniunii Naționale a Barourilor din România și al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, Revista Română de Consultanță a inovat mereu, de la prima copertă 3D din presa românească, la primul tipar lenticular din România, adunând, în cele peste 400 de pagini ale celei mai recente ediții, toate marile companii de avocatură și consultanță din țara noastră și din estul Europei.

Andrei Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București și are un Master în marketing și comunicare.

A fost aproape 5 ani producător de Știri în ProTV, vocea sa s-a auzit în tot acest timp pe jurnalul celei mai importante televiziuni din România, iar semnatura a fost pe multe subiecte și materiale de presă care au facut din ProTV lider incontestabil în televiziunea națională. Fidel promisiunii făcută partenerilor grupului media, nu se va opri niciodată din a reseta și ridica ștacheta jurnalismului de calitate, cu atitudine, în deplin respect față de valorile europene și Statul de Drept.

Andrei Stoian

Funcție: Editor-in-chief

E-mail: andrei.stoian@lhm.ro

Andrei Stoian are experiență de peste 15 ani în antreprenoriat, mass-media online, HR și public relations. A moderat și realizat emisiunea IMM Focus difuzată de televiziunea de business Canal 33, in prezent realizand si moderand emisiunea Sfere de Influenta difuzata de acelasi post TV. Este fondatorul primului website dedicat interviurilor – Intervio.ro, blogger Adevarul.ro.

Andrei Stoian a condus numeroase organizații nonguvernamentale printre care Asociația Studenților în Științe Politice, Universitatea București (Președinte), Asociația Studenților din Universitatea București (Vicepreședinte), Parlamentul Tinerilor din România (Președinte), Clubul Rotaract Triumph (Președinte), Clubul Rotary Triumph (Președinte), Chiar al Comitetului de Proiecte Strategice,  Rotary România și Republica Moldova, Chair al Comitetului de Relatii Publice cu ONG-urile si Institutiile statului, Rotary România și Republica Moldova. În anul 2005 s-a numărat printre fondatorii Grupului de Inițiativă pentru Promovarea Imaginii României. În anul 2019 a fondat, alături de alți colaboratori, clubul Rotary Excelsior București.

Absolvent al Facultății de Științe Politice (Universitatea București), al programului masteral „Tehnici Diplomatice“ în cadrul Facultății de Istorie (Universitatea București) și al Institutului Diplomatic Român. A urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul relațiilor internaționale.

Se numără printre autorii volumelor „România noului val“, „100 de fețe ale Inovației“ (http://www.100defetealeinovatiei.ro/), „Energia. Concepte si instrumente operaționale” (Editura Club România, 2019), „Caiet Documentar „Calitatea Vieții” (Editura Club România, 2020), Caiet Documentar „România sustenabilă. Concepte și instrumente-suport pentru o transformare circulară a economiei românești” (Editura Club România, 2021).

Diana Zuican

Funcție: Project Manager

E-mail: diana@investinginproperty.ro

Diana Zuican a absolvit Jurnalismul în cadrul Facultății de Litere din Craiova și are un master în Marketing și Comunicare în Afaceri, în cadrul Academiei de Studii Economice, din București.
Are o experiență de peste 3 ani în domeniul jurnalistic.

Mirela Iacovescu

Funcție: Business Development Manager

E-mail: mirela.iacovescu@lhm.ro

Mirela Iacovescu cu o experienta de peste 8 ani in sales and costumes services si public relations, absolventa a programului masteral ,,Management Aeronautic” in cadrul Univesitatii Politehnica Bucuresti, dar si a numeroase cursuri de specializare in ,,Business Strategic Thinking” si ,,Customer Relationship Manager” dezvoltand astfel excelente abilitati organizatorice dar si de comunicare si relationare.

Cu experienta in planificarea, coordonarea si organizarea activitatiilor in cadrul companiei Legal Marketing Media, dar si cu o cariera de peste 10 ani in domeniul aviatic, detine un stil motivational de management, increzator si cu capacitate de decizie.

Caracteristica cea mai pregnanta este dorinta continua de perfectionare atat a proiectelor si a echipei cat si a propriei persoane.

Carla Dumitru

Funcție: Office Manager

E-mail: carla.dumitru@lhm.ro

Carla Dumitru este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, dar și a unui Master în Drept Civil și Drept Procesual Civil Aprofundat.
A făcut voluntariat în cadrul Agenției Naționale Antidrog și practică de specialitate la Camera Deputaților, Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (Secția de Urmărire Penală și Criminalistică și Departamentul Juridic) și Autoritatea Națională pentru Cetățenie.
De asemenea, a participat la numeroase conferințe cu tematică juridică precum „Provocările Avocațiale în malpraxisul medical”, „Bioterorismul- Amenințare azi, realitate mâine”, The Second AIDP World Conference- The Protection of the Environment Through Criminal Law”, „Tax+ Legal- Impactul Schimbărilor Legislative și Fiscale în Business”.

YouTube player

YouTube player

Romanian Legal Awards - 23 Iunie 2022