Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”

Avocatul Răzvan Gheorghiu-Testa, partener fondator al Țuca Zbârcea & Asociații și unul dintre coordonatorii departamentului de real estate al firmei, a fost inclus, pentru a treia oară, pe lista celor mai influente personalități ale industriei imobiliare din România.

Publicația internațională Property Forum a lansat, la București, ediția 2024 a „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”, un catalog al celor 50 de personalități din industria imobiliară care s-au evidențiat prin activitatea intensă în acest sector, coordonând proiecte de anvergură pe plan local. Publicația include atât reprezentanți ai unora dintre cele mai active firme de construcții și cei mai activi dezvoltatori de proiecte imobiliare, proiecte industriale și de logistică, precum și consultanți imobiliari, avocați, bancheri, directori de investiții, specialiști în vânzări și marketing ș.a.m.d.

Pentru a treia oară, Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații și co-coordonatorul proiectelor firmei în acest domeniu face parte din topul celor mai influente personalități ale domeniului imobiliar din România. El are o experiență de peste 25 de ani, fiind specializat în drept imobiliar, drept societar/fuziuni și achiziții, fiscalitate. Răzvan este Fellow Member în cadrul Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS) și a fost ales pentru două mandate consecutive în board-ul RICS România. De asemenea, Răzvan este considerat unul dintre liderii pieței real estate din România de către publicații de prestigiu precum Chambers Europe sau Legal 500, care l-a inclus în elita „Hall of Fame” a avocaților specializați în drept imobiliar.  

În ultimul an, echipa coordonată de Răzvan a fost implicată într-o serie de tranzacții semnificative pentru piața din România, cum ar fi achiziția Expo Market Doraly de către grupul belgian Warehouses De Paw (WDP) sau achiziția rețelei de magazine CORA de către Carrefour Romania. De altfel, printre clienții tradiționali se numără grupul Carrefour, echipa oferind servicii de asistență juridică în legătură cu o multitudine de proiecte cu componentă de drept imobiliar. Totodată, firma asigură consultanță unor investitori instituționali precum Morgan Stanley, grupul Indotek sau Revetas Capital Advisors în legătură cu investițiile realizate pe piața locală.