Romanian Legal Awards în cea mai spectaculoasă locație din România. Câștigătorii se văd în Financial Times, Wall Street Journal, The Economist

24 Societăți de Avocatură s-au înscris până în acest moment pe platforma Romanian Legal Awards (LegalAwards.ro). 

Timpul mediu de completare a unui Formular de înscriere este 45 minute. Fiecare înscriere beneficiază de consultanță personalizată, în funcție de aria/ariile de practică alese. 

Membrii Juriului internațional vor fi prezenți la Gală, ce va avea loc în cea mai spectaculoasă locație din România. 

Notorietatea primei ediții Romanian Legal Awards depășește de sute de ori în termeni de trafic/audiență orice alt proiect de business derulat vreodată în România, nu doar pe zona de Legal. Cele mai importante portaluri naționale de business și generaliste mediatizează platforma LegalAwards.ro, Câștigătorii și Gala Dinner. Audiența cumulată a materialelor despre Romanian Legal Awards este 24.650.000 vizualizări!

La acestea se adaugă cele mai influente, puternice și notorii 3 publicații de business la nivel mondial, Financial Times (ediția print europeană și online FT.com), Wall Street Journal (WSJ.com) și The Economist.

Partenerii pot personaliza reușita prin completarea Secțiunii E din Formularul de înscriere, pentru a fi siguri de faptul că 25 Clienți ai Societății de Avocatură primesc informația despre Trofeu, Gală, triumful avocaților care îi reprezintă.