Tuca Zbarcea & Asociatii, primul loc in toate ariile de practica ale IFLR 1000 – editia 2016

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a primit 10 pe linie din partea cercetatorilor britanici ai cunoscutului director international IFLR 1000 pentru activitatea in ariile: Financiar/Bancar, Piete de capital, Fuziuni si achizitii, Project finance si Energie/Infrastructura.

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost recunoscuta de specialistii publicatiei britanice IFLR 1000, ghidul celor mai activi consultanti pe piata financiara internationala, ca fiind unul dintre cei mai dinamici consultanti in acest sector. Potrivit reprezentantilor publicatiei, „firma a continuat sa se extinda si sa impresioneze” in ultimul an.

Editia 2016 a IFLR 1000, lansata ieri seara la Londra, include Tuca Zbarcea & Asociatii in fruntea clasamentului in absolut toate cele 5 arii de practica supuse analizei: Financiar/Bancar, Piete de capital, Fuziuni si achizitii, Project finance si Energie/Infrastructura.

De asemenea, nu mai putin de 11 avocati ai firmei sunt nominalizati pentru implicarea in coordonarea unor proiecte de mare anvergura: Florentin Tuca, Gabriel Zbarcea, Stefan Damian, Sorin Vladescu, Serban Paslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Catalin Baiculescu, Cristian Radu, Vlad Cercel.

Suntem incantati ca analistii IFLR 1000 au punctat cu nota 10 activitatea Tuca Zbarcea & Asociatii din ultimul an, clasandu-ne pe primul loc in toate ariile de expertiza. Intr-adevar, aceasta perioada a fost una intensa la nivel tranzactional, dar si prin prisma altor mandate derulate pe piata financiar-bancara si piata de capital. Nu in ultimul rand, am continuat sa lucram in proiecte de anvergura din zona de energie si infrastructura, evaluate la cateva miliarde de euro. In paralel cu strategia de dezvoltare a portofoliului de clienti, ne-am concentrat si asupra extinderii echipei de avocati, sustinuta deopotriva prin promovari interne si recrutari”, a declarat Catalin Baiculescu (foto articol), Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

IFLR 1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel international. Cu o vechime de 25 ani, clasamentele IFLR 1000 reprezinta o fina analiza a performantelor consultantilor din domeniul financiar si corporate din 120 de jurisdictii.