Gala anuală a juriștilor din sistemul financiar bancar – Hall of Fame Awards, 2024!

Comunicat de presă

În data de 18 aprilie a.c. a avut loc cea de-a patra ediție a Galei anuale organizată de Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar. Evenimentul a fost găzduit de Banca Națională a României, loc cu tradiție și importanță pentru cei care lucrează în sistem dar nu numai. Este deja al patrulea an de când juriștii din finanțe bănci se reunesc într-un eveniment anual dedicat lor, pentru a evidenția și premia performanța. Căci un business sănătos se face cu sfaturi potrivite de la oameni potriviți și pasionați (și) în materie de drept.

S-au remarcat nu mai puțin de 54 de nominalizați pentru cele nouă categorii de premianți, Juriul Galei alegând din aceștia, pentru rezultatele din 2023, câștigătorii titlurilor de Juristul Anului, Juristul inovator, Juristul Litigator, Juristul de Guvernanță Corporativă, Juristul de Workout și, ca element de noutate, Tânarul talent din lumea juridică bancară. Nu în ultimul rând, cu ocazia Galei au fost desemnați și Liderul Juridic al anului 2023 precum și Ambasadorul Comunității Juridice în anul 2023, căci orice comunitate are nevoie, pe lângă experți, și de o reprezentativitate și promovare pe măsură.

Gala a oferit și ocazia unor interacțiuni personale și profesionale într-un cadru relaxat dar s-a dovedit și o sursă valoroasă de inspirație din partea membrilor asociației care au avut ocazia să-și spună părerea despre aspirațiile legate de Asociație, de profesia de consilier juridic și de comunitatea consilierilor juridici din sistemul financiar bancar.

Profesia de consilier juridic începe să dobândească din ce în ce mai multă vizibilitate, bine-mertitată de altfel, căci juristul intern are nu doar atuu-ul de a fi specialist în multiplele ramuri de drept specifice industriei în care activează, ci și avantajul de a cunoaște în detaliu organizația pentru care lucrează, astfel încât poate da sfaturi nu doar avizate dar și pe deplin adaptate nevoilor angajatorului său.

Evenimente precum Gala Juriștilor au ajutat și vor continua să sprijine promovarea internă și externă a unei profesii tehnice și riguroase dar în același timp creative și ofertante.