Suciu Popa recrutează avocat senior pe Drept Corporativ și Comercial

Suciu Popa își dezvoltă echipa departamentului de drept corporativ și comercial, recrutând avocat specializat pe această ramură.

Unul dintre aspectele cheie ale dreptului comercial și corporativ este munca tranzacțională. Aceasta implică, în primul rând, consilierea companiilor cu privire la structurarea și negocierea diferitelor tipuri de tranzacții, cum ar fi fuziuni și achiziții, joint ventures, acorduri de finanțare și acorduri de licență. Avocații comerciali corporativi joacă un rol crucial în efectuarea diligenței, în redactarea și revizuirea contractelor și în asigurarea faptului că toate cerințele legale sunt îndeplinite pentru o tranzacție fără probleme și solidă din punct de vedere legal.

Suciu Popa anunță cu entuziasm faptul că își dezvoltă echipa, dorind să li se alăture un avocat cu minim patru ani de experiență, specializat pe ramura de drept comercial și corporativ. Dacă tu consideri că dorești să faci o schimbare, să atingi următorul nivel în carieră, să cunoști și să înveți de la unii dintre cei mai importanți avocați de top din România, atunci decizia ar trebui să fie naturală.

  • Criterii:

Experiență de minim 4 ani în dreptul corporativ și comercial

Cunoașterea limbii engleze este obligatorie

Capacitate dovedită de a livra sub presiune și termene limită

Excelente abilități de comunicare, atât verbal cât și scris

  • Motive pentru care Suciu Popa este locul ideal în care să îți dezvolți cariera:

Colaborați cu o echipă talentată de profesioniști în domeniul juridic

Lucrați la proiecte diverse și provocatoare

Oportunități de creștere și avansare în carieră

Pachet de compensare competitiv

Fii parte a echipei Suciu Popa, încheie cele mai importante tranzacții și urmărește drumul spre succes! Nu va fi simplu, nu te vor menaja, dar îți vor transforma cariera într-o voce.

Aplică acum cu CV-ul tău la office@suciupopa.ro și scrisoare de intenție care prezintă experiența ta și de ce ești perfect pentru acest rol.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.