Minea & Asociatii obtine inregistrarea modificarilor la Statutul PNL

Curtea de Apel Bucuresti a admis, in parte, apelul formulat de Partidul National Liberal impotriva sentintei pronuntate de Tribunalul Bucuresti in dosarul privind modificarea Statutului PNL, conform Congresului Extraordinar din iunie 2014, si a dispus inregistrarea tuturor celor peste 60 de modificari ale Statutului partidului, cu o singura exceptie.

Partidul National Liberal a fost reprezentat atat la Tribunalul Bucuresti, cat si la Curtea de Apel Bucuresti de firma de avocatura Minea & Asociatii.

Initial, la cererea intervenientului Danut Badau, Tribunalul Bucuresti a respins in bloc cele peste 60 de modificari la Statutul PNL. In apel, insa, Curtea de Apel Bucuresti a constatat ca doar o singura modificare a Statutului nu indeplinea conditiile de legalitate, dispunand inregistrarea tuturor celorlalte modificari. Ne bucuram ca instanta de apel a avut deschiderea sa aplice cu intelepciune si ratiune principiul proportionalitatii, unul din pilonii principali ai dreptului UE”, a declarat Stefan Vlad, cel care a coordonat echipa de avocati implicata in speta.