Anca Ionescu se retrage din activitate, dupa o cariera de 16 ani alaturi de Ernst & Young

Anca Ionescu (foto), Partener in cadrul departamentului de Asistenta fiscala se retrage din activitate incepand cu 30 iunie 2012, dupa o cariera lunga si fructuoasa alaturi de Ernst & Young Romania, a anuntat compania printr-un comunicat.

Anca Ionescu a fost un membru valoros al echipei de asistenta fiscala pe parcursul ultimilor 16 ani si a contribuit la dezvoltarea departamentului intr-o divizie puternica si integrata.

“Doresc sa o felicit pe Anca cu aceasta ocazie speciala si sa ii multumesc pentru dedicatia, loialitatea si efortul sau deosebit. A fost un privilegiu pentru mine sa o cunosc si sa lucrez impreuna cu ea si ii doresc ca noua etapa din viata ei sa ii aduca multe satisfactii si momente frumoase”, a declarat Venkatesh Srinivasan, lider al departamentului de Asistenta fiscala si juridica, Ernst & Young Romania.

Cariera Ancai Ionescu alaturi de Ernst & Young a inceput in 1996, aceasta avansand pana la pozitia de Partener in cadrul departamentului de Asistenta fiscala. A coordonat in acest timp multe echipe in oferirea de consultanta fiscala pentru organizatii locale si internationale. Colegii ei subliniaza faptul ca Anca a fost un model inspirational puternic pentru multe generatii de consultanti fiscali, impartasind mereu din experienta sa profesionala.