NNDKP, premiata la gala "European Women in Business Law 2012"

Firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnata, pentru a doua oara consecutiv, “Cea mai buna firma din Romania” in ceea ce priveste egalitatea de gen, la gala “European Women in Business Law 2012”, organizata la Londra de Euromoney Legal Media Group.

“Cultura NNDKP identifica echilibrul, diversitatea si armonia cu legile naturii ca potentatori ai performantei profesionale si exclude prejudecatile de orice sorginte. Am investit resurse financiare si de timp importante pentru a ne urma crezul, iar cele doua distinctii – extrem de prestigioase – sunt o confirmare a drumului bun pe care ne aflam”, considera Adriana Gaspar (foto), partener senior si reprezentant al NNDKP la ceremonia de acordare a premiilor Euromoney.

NNDKP a fost una dintre cele doar cateva case de avocatura nationale nominalizate de Euromoney la categoriile “Cel mai bun mediu pentru femeile care practica avocatura de afaceri” si “Cea mai buna initiativa in abordarea diversitatii de gen”, pentru valorile care definesc programele de recrutare si selectie, de pregatire profesionala, de sustinere si promovare a avocatilor talentati si cele dedicate studentilor la drept, dezvoltate de NNDKP in toate cele cinci birouri ale sale, indiferent de dimensiuni.

Cu o proportie intre femei si barbati la nivel de partener si asociat senior de 33/15, la nivel de partener de 13/3, iar in randul avocatilor de 79/35, NNDKP a primit numeroase distinctii din partea celor mai exigente institutii internationale de cercetare (Euromoney Legal Media Group, Chambers & Partners, Legalease).

Gala “European Women in Business Law Awards 2012” a premiat firmele de avocatura care promoveaza egalitatea de gen si diversitatea in avocatura de afaceri, dar si initiativele privind sustinerea si promovarea talentelor sau echilibrul dintre viata profesionala si personala. Evenimentul a reunit peste 200 de femei provenind de la marile case de avocatura nationale si internationale din Europa, printre care Allen & Overy, Clifford Chance, Baker & McKenzie, Freshfields Bruckhaus Deringer, Linklaters, Slaughter and May, Norton Rose sau Eversheds.