Filip & Company a asistat Alsendo și Abris la investiția în Innoship

Casa de avocatură Filip & Company a asistat compania poloneză Alsendo, deţinută de Abris Capital Partners („Abris”), un investitor de tip private equity specializat în transformarea ESG, în achiziția pachetului majoritar din cadrul Innoship, principalul furnizor din Europa Centrală specializat în tehnologii avansate pentru managementul livrărilor.

Echipa Filip & Company a asistat Abris în procesul de due diligence, negocierea contractului de vânzare și subscriere, precum și în alte aspecte ce au ținut de implementarea tranzacției.

Comerţul electronic a avut o creștere ireversibilă, ceea ce influenţează mult piaţa soluțiilor de livrare peste tot în Europa. Innoship este un business inovator și foarte interesant, cu o echipă de fondatori dinamici și inteligenți. Sunt convins că viitorul investiției va fi unul excelent și le dorim mult succes împreună noilor parteneri. Suntem foarte recunoscători echipelor de la Abris și Alsendo pentru încrederea acordată și pentru excelenta cooperare și abia așteptăm să vedem unde va ajunge Innoship în următorii ani.”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Achiziția Innoship este cel mai recent pas în strategia noastră ambițioasă de dezvoltare a Alsendo, permițându-ne să extindem afacerea în România și să îmbunătățim oferta Alsendo pentru clienții mari, comercianții din industria de e-commerce și marketplaces. Apreciem serviciile de consultanță juridică și sprijinul în tranzacție oferite de Filip & Company, care a facilitat finalizarea ireproșabilă a tranzacției.”, spune Tomasz Hajduk, Investment Manager la Abris Capital Partners.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Alexandru Bîrsan și i-a inclus în roluri cheie pe Olga Niță (partener), Andreea Bănică (senior associate), Simona Ungureanu (associate) și Andrei Anghel (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

 

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

Informații publicate în baza Comunicatului de Presă.