Wolf Theiss, premiata patru luni la rand in Austria

Firma de avocatura Wolf Theiss anunta ca biroul din Austria a primit patru distinctii de top pe parcursul ultimelor patru luni. Potrivit declaratiei lui Cirpian Glodeanu, Partener in cadrul echipei de la Bucuresti a Wolf Theiss, biroul din Romania se mandreste la randul sau cu o suita de premii castigate in ultimele doua luni.

“Pentru echipele regionale Wolf Theiss este un an extraordinar: suntem implicati in cele mai interesante proiecte, avem niste clienti fantastici si in plus bucuria unui palmares impresionant de premii la nivel european”, a declarat in exclusivitate pentru legalmarketing.ro Ciprian Glodeanu, Partener Wolf Theiss.

La premiile International Financial Law Review (IFLR), care au avut loc pe 22 Martie 2012 la hotelul Dorchester din Londra, Wolf Theiss a fost desemnata “Cea mai buna firma de avocatura din Austria“. Este a cincea oara cand firma primeste acesta distinctie, dupa editiile din 2003, 2006, 2007 si 2011 ale premiilor.

Pentru Wolf Theiss a urmat apoi succesul inregistrat la editia din anul acesta a Chambers Europe Awards for Excellence, care a avut loc pe data de 10 mai, in Amsterdam, unde a fost desemnata “Firma de avocatura a anului in Austria“. A fost pentru a treia oara cand Wolf Theiss a ridicat acest premiu prestigios pe parcursul ultimilor cinci ani, in 2011 fiind desemnata “Firma de avocatura a anului in Austria”, la categoria Client Service.

In iunie, Wolf Theiss a fost desemnata pentru prima oara “Firma de avocatura a anului in Austria” de catre Who`s Who Legal, partnereul oficial de cercetare al Asociatiei Internationale a Barourilor. O alta distinctie in premiera a fost premiul “Best in Austria“, pe care firma l-a primit in cadrul ceremoniei European Women in Business Law Awards, organizata de Euromoney Legal Media Group in Londra, pe 20 iunie.

“Biroul din Romania nu face nota discordanta si desigur ne mandrim cu premii locale care constituie pilonii tuturor acestor premii europene. Personal as aminti doua dintre premiile castigate in ultimele 2 luni de Wolf Theiss Romania, Firma de avocatura a anului in energie in cadrul evenimentului Romanian Energy Awards 2012 si Avocatul anului in energie in cadrul Galei Premiilor AvocatNet”, a mai adaugat Ciprian Glodeanu.