Aurel Ciobanu, Decanul Baroului București, discurs la Sparkling Networking Events. Seara de 16 Noiembrie, liderii din Legal, Real Estate, Banking și Pharma într-un eveniment Lion House | Galerie foto 

În cadrul evenimentului Sparkling Networking, organizat în seara de 16 Noiembrie 2023, au participat cele mai importante nume din patru domenii semnificative de business: Legal, Real Estate, Banking și Pharma.

Unul dintre momentele cheie ale serii a fost prezența noului Decan al Baroului București, Aurel Ciobanu. Decanul a susținut un discurs în fața celor peste 160 de invități, lideri din Legal și lumea afacerilor. A fost prima apariție publică a lui Aurel Ciobanu după învestirea în demnitatea de Decan al celui mai mare Barou din centrul și estul Europei, într-o serie de evenimente organizate de noi și care îl vor aduce constant în fața Lidertilor din Legal, Real-Estate, Banking și Pharma.

Legile Afacerilor revine pe DIGI 24

Secțiunea branduită și manageriată de Lion House vă aduce pe cel mai important site din România. Partenerii Legal Marketing, Romanian Property Awards se văd pe DIGI 24 cu cele mai interesante materiale de Legal și Real-Estate care evocă activitatea lor. Liderii celor două nișe de business primesc astfel încă un site extrem de important ca trafic și notorietate în portofoliul aparițiilor prin Lion House.

Legile Afacerilor la Profit News TV

Legile Afacerilor revine pe Profit News TV, studio dedicat, super prime-time, Miercuri seară la ora 21.00. 

Andrei Cristea și Alexandra Marin prezintă emisiunea care invită de 12 ani cei mai importanți oameni din Legal, Real-Estate și nu numai. Liderii celor două nișe de business sunt la Profit News TV grație parteneriatelor cu Legal Marketing și Romanian Property Awards. Emisiunea care a făcut istorie pe piața televiziunii de business beneficiază de pachet grafic și de branding cu totul nou, interfață interactivă și nou slot orar de difuzare, cel mai bun din televiziune.

Noutatea constă și în faptul că fiecare ediție are știre dedicată a două zi în toate buletinele de știri difuzate de Profit News TV. Partenerii Legal Marketing și Romanian Property Awards au începând din acest moment o super-expunere pe cele mai importante două surse mass-media citate în România: DIGI 24 și Profit.ro.