TNB & Partners, noul asociat al firmei de avocatura Norton Rose Fullbright

Casa de avocatura londoneza Norton Rose Fullbright si-a ales ca nou asociat, in Indonezia, pe TNB & Partners. Nucleul acestei firme de avocatura s-a constituit, la inceputul acestei luni, din restructurarea unei majoritati din echipa aliatului lor anterior, Susandarini & Partners.

Numita dupa cei trei parteneri fondatori, Benny Bernarto, Tasdikiah Siregar and Nadia Soraya, TNB & Partners este formata din avocati indonezieni calificati si fosti parteneri de la firma de avocatura Susandarini & Partners. Cei trei parteneri au fost recrutati chiar de firma Norton Rose Fulbright.

Tasdikiah Siregar s-a alaturat in 2012 la Susandarini, anterior a lucrat la Makarim & Taira si a fost seful domeniului de practici bancare si finante al celor de la Norton Rose Fulbright, Indonezia. Soraya a venit in echipa in luna mai a anului 2015, fiind tot un partener bancar. Bernarto s-a alaturat echipei o luna mai tarziu, fiind partenerul celor de la Makarim & Taira.

Potrivit lui Jeff Smith, seful de la Norton Rose Fulbright South East Asia, noua firma este formata, intr-un procent de 90%, din echipa celor de la Susandarini, mai exact contine noua avocati, dintre care trei sunt parteneri.

Asa cum reiese din declaratiile oferite pentru publicatia The Lawyer, Jeff Smith considera ca piata din Indonezia prezinta oportunitati valoroase de castig, care merita sa fie exploatate:  “Am reimprospatat colaborarea noastra din Indonezia pentru a ii arata pe noii parteneri angajati in ultimii ani […] In ciuda faptului ca piata din Indonezia a trecut prin cateva perioade dificile, este inca cea mai mare piata pentru noi, de la arbitrajul din Singapore, pana la noile proiecte, precum dezvoltarea si investitia in tehnologie, in media si in sectorul de telecomunicatii.”

Norton Rose Fulbright este una dintre cele mai mari firme internationale de avocatura, insumand peste 3800 de avocati si avand 54 de birouri, in 29 de tari.

diana.petroiu@lhm.ro