PC-urile MAGUAY, din nou la Comic Con

PC-urile MAGUAY vor fi prezente și anul acesta la Comic Con, în două dintre cele mai importante zone ale evenimentului găzduit de Romexpo, între 05 și 07 mai, se arată într-un comunicat remis Legal Marketing.

Sistemele MAGUAY se vor regăsi în două zone, cea de GamePower Junior LOL Edition 2 și cea de GamePower Z270. Sistemele Maguay GamePower Junior LOL Edition 2, dotate cu cele mai noi procesoare Intel din generația Kaby Lake și configurate special pentru acest joc, vor fi putea fi testate în zona dedicată League of Legends.  Sistemele Maguay GamePower Z270, bazate pe cele mai noi tehnologii Intel și NVIDIA, dar și SSD-urile performante Samsung 850 EVO, vor putea fi testate în tandem cu cele mai noi monitoare de gaming Samsung, în standul producător.

„Am susținut performanța, indiferent de domeniul în care aceasta a fost făcută. Susținem educația, inițiativele educaționale și evenimentele legate de aceasta, dar și joaca, mai exact spus gaming-ul și zona pro, reprezentată de eSports.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Întreaga gamă de PC-uri Maguay poate fi configurată cu SSD-uri Samsung de ultimă generație, de la modele de 120/240 GB, ideale pentru un boost de performanță în aplicațiile uzuale și până la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computaționale. Mai multe detalii despre PC-urile MAGUAY piteți găsi pe site-ul www.maguay.ro.

Maguay este cel mai important producător român de PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, în ultimii 10 ani  Maguay este cel mai mare producător român de servere fiind singurul producător român din Top 5 Server vendors. În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Comic Con este cel mai important eveniment din estul Europei, dedicat benzilor desenate, animațiilor, jocurilor și serialelor.