Conferința internatională „Advanced Cyberlaw and Electronic Security”

Conferința internațională „Advanced Cyberlaw and Electronic Security” (ACES) va avea loc, în data de 16 iunie, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, acolo unde se va discuta despre o regândire a cadrului juridic, în contextul evoluțiilor tehnologice, informează clujust.ro.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Drept la inițiativa profesoarei Ioana Vasiu. INPPA este partener al evenimentului, iar avocații care vor participa la lucrările conferinței vor beneficia de puncte profesionale. Înscrierile se pot face până pe data de 16 mai 2017.

Programul conferinței va cuprinde o serie remarcabilă de vorbitori de nivel înalt din universități, centre de cercetare, organizații internaționale și firme de drept și IT, provenind din mai multe țări.

”Evoluțiile tehnologice ne obligă să regândim doctrinele juridice stabilite și abordările existente în domeniul securității electronice. Conferința ACES va fi o ocazie excelentă de a face schimb de idei și de a discuta problemele cele mai recente sau relevante care se concentrează asupra securității electronice”, au declarat organizatorii evenimentului.

Scopul conferințeri ACES este acoperirea aspectelor legate de natura și criminalizarea activității cibernetice. Printre temele principale care vor fi atinse, se numără protecția online a datelor cu caracter personal, drepturile de proprietate intelectuală, comerțul internațional și tehnologia și multe altele.

Mai multe despre programul conferinței și despre speakeri, puteți găsi AICI.