NNDKP, în topul clasamentelor Legal 500. Prima poziţie în 12 din 13 arii de practică și şase avocaţi numiţi "Leading lawyers"

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) se situează pe prima poziţie (Tier 1) în 12 dintre cele 13 arii de practică analizate pe piaţa locală de Legal 500 – EMEA, şase dintre Partenerii NNDKP fiind menţionaţi ca „Leading individuals„, cea mai înaltă distincție acordată de acest ghid în cadrul clasamentelor individuale, se arată într-un comunicat remis Legal Marketing.

În baza acestor rezultate, NNDKP este şi în această ediţie cea mai bine clasată firmă de avocatură din România, toate ariile sale de practică fiind recunoscute ca Tier 1. Ediţia din acest an marchează debutul cercetării pe piaţa locală pentru anumite arii de practică, inclusiv Employment şi Tax, pentru care NNDKP intră direct pe cea mai înaltă treaptă de apreciere a Legal 500.

În ediția din acest an sunt evidenţiaţi 21 de avocaţi şi consultanţi NNDKP. Șase dintre partenerii NNDKP au primit distincţia cea mai înaltă acordată de acest ghid în cadrul clasamentelor individuale, fiind menționați la categoria „Leading individuals„.

Pentru a vizualiza clasamentele ediţiei din 2017 a Legal 500- EMEA, puteţi accesa aceste link-uri:

Banking, Finance and Capital Markets

Commercial, Corporate and M&A

Dispute ResolutionEmployment (prima ediţie pentru România)

Energy and Natural Resources

Gambling Law

Intellectual Property

PPP and Procurement

Real Estate and Construction

Restructuring and Insolvency

TMT

Tax (prima ediţie pentru România)

Rezultatele publicate de Legal 500 vin să completeze şi să reconfirme clasamentele anunţate luni, 10 aprilie 2017, de ediţia europeană a Chambers and Partners pentru 2017, precum şi premiul de Law Firm of the Year in Romania acordat NNDKP pentru a patra oară în istoria acestei distincţii.

Legal 500 alcătuiește anual clasamente ale firmelor de avocatură din diverse jurisdicţii din lume, inclusiv România. Acestea au la bază cercetări riguroase, ce includ interviuri cu clienţii, cu reprezentanţii caselor de avocatură şi competitorii acestora.