Deloitte Romania in asociere cu Reff & Asociatii devin consultanti autorizati pe piata AeRo

In efortul de a sprijini companiile mici si mijlocii si start-up-urile in cautare de finantare, compania de audit si consultanta Deloitte Romania in asociere cu societatea de avocati Reff & Asociatii au devenit consultanti autorizati pe piata AeRo, noul sistem alternativ de tranzactionare administrat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Consideram ca noul sistem de tranzactionare va avea un rol benefic, atat pentru mediul de afaceri din Romania, cat si pentru piata de capital in general, intrucat vine in sprijinul antreprenorilor in cautare de finantare, intr-un moment in care accesul la metodele traditionale de finantare ramane dificil”, a spus Ahmed Hassan (foto articol), Country Managing Partner, Deloitte Romania. „Suntem bucurosi sa sprijinim acest proiect inca de la inceput si speram sa asistam la cat mai multe povesti de succes”, a adaugat el.

Andrei-Burz-Pinzaru 2

Andrei Burz-Pinzaru (foto deasupra), Coordonator al practicii de drept bancar si piete de capital in cadrul Reff & Asociatii, a precizat: „Multi dintre clientii nostri si-au manifestat interesul pentru piata AeRo si consideram ca noua platforma de tranzactionare le ofera oportunitati mai mari de acces pe pietele financiare”.

Piata AeRO este segmentul de piata din cadrul sistemului alternativ de tranzactionare al BVB dedicat listarii companiilor la inceput de drum, pentru finantarea proiectelor, povestilor lor de crestere, cresterea vizibilitatii si contributiei la dezvoltarea mediului de afaceri. Sistemul alternativ de tranzactionare a fost infiintat de BVB pentru a oferi o piata cu mai putine cerinte de raportare din partea emitentilor, dar, in acelasi timp, cu un nivel suficient de transparenta pentru investitori, pentru a-i motiva sa tranzactioneze.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din tara, care furnizeaza servicii in urmatoarele domenii: Audit si Consultanta, Evaluarea Riscurilor, Consultanta fiscala si juridica, Consultanta financiara, Finantari alternative – Fonduri Structurale & Ajutoare de Stat.

Compania deserveste clienti publici si privati din diverse industrii, cuprinzand unele dintre cele mai mari companii, precum si societati cu potential de crestere/IMM-uri. Cu o prezenta globala in peste 150 de tari, Deloitte ofera expertiza de talie internationala si cunoasterea in profunzime a pietei locale, astfel incat sa sprijine clientii, indiferent de locul unde activeaza.

Reff & Asociatii este societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal, care este prezenta in 57 de tari. In Romania, societatea include aproape 50 avocati si furnizeaza intreg spectrul de servicii juridice aferent domeniului de afaceri. In ultimii patru ani, Reff & Asociatii a acordat asistenta clientilor in tranzactii cu o valoare totala de peste un miliard de euro pe an in diferite domenii. Firma are o practica recunoscuta in domeniul serviciilor financiare si pietelor de capital, asistand clienti in numeroase tranzactii, incluzand atat emisiuni de actiuni pe piata locala, cat si oferte transfrontaliere, precum si finantari bancare clasice. Practica Reff & Asociatii in domeniul serviciilor financiar-bancare si piete de capital este recunoscuta de publicatii internationale de prestigiu ca Legal500, Chambers and Partners si IFLR 1000.