Cristian Popescu a fost promovat Avocat Asociat la Popovici Nitu Stoica & Asociatii

Cristian Popescu este incepand cu data de 01.01.2016 noul avocat asociat al firmei de avocatura Popovici Nitu Stoica & Asociatii. Aria de specializare a noului avocat vizeaza proiecte de agribusiness, in special achizitii de terenuri, dezvoltari de ferme si finantari. Cristian Popescu este totodata  specializat in domeniul proprietatii intelectuale si al drepturilor de autor, asigurand consultanta intr-un spectru vast de probleme legate de inregistrarea si protectia marcilor, brevetelor si a numelor de domenii.

Cristian Popescu a afirmat: „Doresc sa le multumesc asociatilor mei pentru increderea acordata. Ma voi stradui sa obtin performante deosebite si in noul meu rol”.

In cei 10 ani de cand s-a alaturat firmei, devotamentul aratat de Cristian fata de valorile noastre a fost desavarsit. Ma bucura cooptarea lui Cristian in parteneriatul nostru si ii doresc mult succes in noua pozitie”, a declarat Florian Nitu, Avocat Asociat Coordonator.

Cristian Popescu s-a alaturat firmei ca avocat colaborator in anul 2006. Este licentiat in drept, a absolvit un master in Dreptul Afacerilor, este membru al Baroului Bucuresti si consilier in domeniul proprietatii intelectuale.

Infiintata in anul 1995, Popovici Nitu Stoica & Asociatii este unul din liderii avocaturii de afaceri in Romania. Firma de avocatura grupeaza peste 80 de avocati si consultanti, din care 11 avocati asociati, dispunand de expertiza la cel mai inalt nivel, larg recunoscuta in mediul de afaceri.

ecaterina.virgolici@lhm.ro