Echipa de parteneri a PeliFilip se mareste prin promovarea Oanei Badarau

PeliFilip a promovat-o in pozitia de Partener pe Oana Badarau, anterior Senior Associate in cadrul firmei. PeliFilip a ajuns astfel la 9 parteneri din totalul de 65 de avocati. Tot de la inceputul acestui an, Olga Nita  a fost numita Senior Associate al casei de avocatura.

„Promovarea Oanei ca partener a reprezentat o decizie fireasca pentru noi, atat datorita evolutiei ei remarcabile, cat si caracterului, valorilor si dedicarii ei, compatibile 100% cu ADN-ul PeliFilip. Oana este un lider, a impus un standard ridicat in ceea ce priveste calitatea pe care trebuie sa o livram si zi de zi ne inspira sa fim tot mai buni, sustinand firma prin organizare si proactivitate. Ne dorim ca modelul ei sa fie urmat de ceilalti avocati. De asemenea, si Olga este un exemplu de avocat pe care il promovam in cadrul firmei – inteligent, competent, dedicat si implicat – inca o dovada a faptului ca PeliFilip creste un rezervor de talente valoros”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip.

Oana Badarau face parte din echipa PeliFilip inca de la infiintarea firmei, specializandu-se in piata imobiliara, proiecte si infrastructura si achizitii publice. Expertiza ei acopera tranzactii de real estate, dezvoltarea si finantarea proiectelor, constructii, inchirieri, contracte comerciale etc. Oana a fost implicata, de multe ori din pozitia de coordonator, in unele dintre cele mai importante tranzactii ale pietei de real estate din Romania ultimilor ani.

„In cadrul echipei PeliFilip am avut oportunitatea de a creste in directia pe care mi-am dorit-o, de a-mi valorifica si dezvolta competentele si de a-mi cultiva acele trasaturi si convingeri care rezonau deja cu valorile firmei. De aceea, am acceptat onorata propunerea colegilor mei de a deveni Partener si am incredere ca, impreuna, vom continua sa ne implicam cu succes in cele mai importante proiecte din Romania, sa oferim servicii de inalta calitate clientilor nostri si sa ne consolidam pozitia in piata de avocatura locala”, a declarat Oana Badarau, Partener PeliFilip.

Olga Nita s-a alaturat echipei PeliFilip in anul 2011, dupa ce a efectuat un stagiu de practica la aceasta firma in anul 2010. Principalele practici in care este specializata si unde a activat pe multe dintre tranzactiile de top din ultimii ani sunt corporate, fuziuni si achizitii si piete de capital, avand experienta si in finantari.

PeliFilip este o firma de avocatura care asigura servicii juridice de inalta calitate cu ajutorul unei echipe care urmareste sa stabileasca standardul pe piata in ceea ce priveste dinamismul, intelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate.  Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piata imobiliara, concurenta, litigii, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii.

ecaterina.virgolici@lhm.ro