Cliford Chance angajeaza duoul financiar de la Norton Rose Fulbright din Singapore

Clifford Chance a angajat doi parteneri din zona finantelor ai Norton Rose Fulbright in Singapore, inclusiv pe cel mai nou co-leader al practicii transporului pe aria Pacificului din Asia, mai exact Gervais Green.

Lui Green i se va alatura la Clifford Chance partenera sa Kate Sherrard. Proiectul lor de practica financiara se axeaza pe sectoarele de ulei si combustibil, atat in privinta transportului maritim cat si a celui pe uscat. Green este un vechi partener de serviciu al Norton Rose Fulbright, in timp ce Sherrard a fost adaugata abia anul trecut.

Comentand asupra ultimelor angajari, managerul pe Londra al Clifford Chance, William Glaiser a comentat: “ Sa-i avem pe ei alaturi de noi in Singapore, un hub international pentru ulei si combustibil pe uscat si transport maritim LNG, reprezinta o imbunatatire semnificativa a capacitatii noastre globale . „

Clifford Chance si-a stabilit practica maritima si pe pe uscat in Asia Pacifica in 2013 odata cu angajarea managerului pe finante Alastair MacAuley de la Mayer Brown JSM, in Hong Kong. Cei doi noi parteneri vor lucrea indeaproape cu MacAuley, dar si cu co-leaderul proiectului mondial cu baza in Singapore, anume Nicholas Wong.

Este a doua oara cand Clifford Chance a lovit Norton Rose Fullbright pentru a-si construi practica pe finante in Singapore . In anul 2008 , Clifford Chance l-a angajat pe partenerul pe finante in domeniul aviatiei, Simon Briscoe, de la rivalul sau din Marea Britanie .

Partenerul Norton Rose Fulbright, Robert Driver, a confirmat faptul ca cei doi parteneri si-au dat demisia si a declarat: “ Le-am comunicat situatia clientilor nostri si continuam sa le oferim serviciile noastre in mod corespunzator. Cea mai mare parte a echipei care aduce castig material atat la nivel de parteneri, cat si de asociati ramane pe loc.”