RTPR Allen & Overy alaturi de REGINA MARIA in achizitia Ponderas

RTPR Allen & Overy a oferit consultanta juridica operatorului de servicii medicale private REGINA MARIA in legatura cu achizitia spitalului Ponderas, singurul Centru de Excelenta in Chirurgia Metabolica si Bariatrica din Estul Europei cu dubla acreditare – europeana si americana. Tranzactia este supusa aprobarii de catre Consiliul Concurentei.

Din echipa RTPR Allen & Overy care a consiliat Reteaua de sanatate REGINA MARIA au facut parte Costin Taracila (Managing Partner), Roxana Ionescu (Senior Associate), Andrei Mihul (Associate) si Monica Marian (Junior Associate).

Roxana Ionescu ne-a declarat: „A fost o tranzactie complexa pentru a carei realizare partile si consultantii au depus un efort sustinut. Ne bucuram ca am avut sansa de a lucra alaturi de managementul Regina Maria si de echipa Mid Europa Partners, carora le multumim pentru increderea acordata si implicarea in acest proiect extrem de important pentru toate partile si pentru piata serviciilor medicale din Romania. Mai mult decat implinire profesionala, asistenta acordata cumparatorului in cadrul acestei tranzactii a reprezentat pentru noi oportunitatea de a lucra cu oameni deosebiti, motivati, competenti si pasionati de munca lor”.

Andrei Mihul, a completat:  „Suntem onorati ca am facut parte din acest proces si dorim sa multumim Regina Maria pentru increderea acordata inca o data. A fost o placere sa redactam un contract in care ambele parti au urmarit un singur interes comun si anume dezvoltarea unui spital de excelenta.”.

Intrebati de redactorii Legal Marketing daca sunt de parere ca trecutul lor in asistenta juridica pe partea medicala a fost un factor important atunci cand clientii acestui ultim caz au apelat la ei, reprezenantii casei de avocatura ne-au declarat:

„Cu siguranta experienta noastra anterioara in tranzactii importante din domeniul medical pe piata din Romania ne recomanda, iar Regina Maria este unul dintre clientii nostri cu care avem o relatie de lunga durata in diverse proiecte.

RTPR a fost infiinţata in anul 2004 si activeaza in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008. RTPR Allen & Overy are o echipa de 42 de avocaţi, inclusiv 5 parteneri – Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea, precum şi Domnul Profesor Lucian Mihai, ca Of counsel.

.