Chambers pune reflectoarele (si) pe firmele mici

Dupa ce au analizat activitatea firmelor de avocatura de pe piata locala, clasamentul celor de la Chambers and Partners din acest an a venit cu multe suprize placute. Pe langa titanii acestui domeniu, peste 10 alte case de avocatura s-au remarcat prin performantele muncii lor si profesionalismul de care dau dovada.

Volciuc-Ionescu SCA este un exemplu in acest caz. Clasamentul plaseaza casa de avocatura la categoria Banking&Finance, Other Noteded Firms. Volciuc-Ionescu ofera servicii de Capital Markets, Corporate and M&A, Energy and Natural Resources, Real Estate, Regulatory, Competition, Restructuring and Insolvency sau, bineinteles, Banking and Finance.

Tot pe cei de la Volciuc-Ionescu SCA ii mai regasim in clasament si in ariile Corporate/M&A, Energy&Natural Resources (BAND 4).

Tier 4 al clasamentului pe Corporate/ M&A este ocupat de o alta firma care ofera servicii legale de inalta calitate. Este vorba despre Buzescu Ca, o casa de avocatura specializata in peste 20 de arii, de la Aviation, Banking And Finance si pana la Pharmaceuticals and Healthcare.

Dispute Resolution, Employment (BAND 4), Energy&Natural Resources (BAND 4) sau TMT sunt alte categorii in care cei de la Buzescu CA s-au afirmat.

Tot in aria de practica Corporate/ M&A, doar ca pe a 5-a banda din top, gasim Pachiu & Associates. „Uniti prin excelenta”, Pachiu & Associates este o firma romaneasca, specializata in domeniul avocaturii de business, dedicand o atentie speciala ariei de practica energie.

Pachiu&Associates mai sunt clasati si la Energy&Natural Resources (BAND 4).

Corporate/ M&A este o arie in care multe astfel case de avocatura s-au remarcat in anul 2016. Acestea sunt Maravela&Asociatii, Stratulat Albulescu Attorneys at Law sau Volciuc-Ionescu SCA, despre care am vorbit si mai sus.

Stratula Mocanu&Asociatii este o alta supriza placuta a clasamentului Chambers. Ii gasim pe banda a 5-a, in topul firmelor specializare pe Dispute resolution.

In aceeasi arie de practica ii gasim si pe cei de la Razvan Dinca & Asociatii, o echipa de peste 16 avocati talentati. Tot pe ei, Chambers i-a mai clasat si pe tier 3 – Intellectual Property.

Albota Law Firm, aparuta pe piata din anul 2014, s-a clasat in aria de practica pe care o stapanesc cel mai bine: Real Estate – Band 5.

Clasamentul Chambers and Partners 2016 ii prezinta si pe cei de la Dobrinescu Dobrev SCA, nume sub care, in anul 2012, au reunit cunostintele si experienta in domenii diferite de drept.  Avocații fondatori sunt Luisiana Dobrinescu, Ionuț Dobrinescu și Dumitru Dobrev, fiecare cu experiență de peste 12 ani în dreptul afacerilor. Luisa Dobrinescu a fost nominalizata si in topul Tax Lawyers, pe banda a 3-a.

Radu si Asociatii care a luat nastere la initiativa a doi dintre asociati, fostul magistrat la Curtea de Apel Bucuresti – Daniel Radu si avocatul Mihai Radu, se gaseste in topul Chambers and Partners in aria de practica Tax.