UNIUNEA NAȚIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA a lansat un nou site deschis catre avocati si societate

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a lansat noul site de informare si comunicare al institutiei. Acest demers se integreaza in noua strategie online de comunicare a UNBR, orientata spre o mai mare deschidere catre comunitatea profesionala si catre societate. 

Site-ul UNBR (www.unbr.ro), conceput ca un instrument online de comunicare si informare, este structurat pe urmatoarele paliere:

  1. Sectiunea UNBR, care include acte interne si europene privind profesia de avocat, grupuri de lucru, programe si proiecte, relatii interinstitutionale si interprofesionale, fondul de solidaritate, informatii legate de responsabilitatea sociala in profesie, etc.
  2. BAZE DE DATE, cu trei rubrici: Tabloul Avocatilor, Info avocat, Barouri
  3. COMUNICARE, cu rubrici noi: mass/media, video, propuneri si sesizari de la avocati, etc.
  4. LEGATURI UTILE catre: Acces membri, Rolii, Legislatia Romaniei, Calculator taxe si contributii, Universul Juridic si Protectia Datelor
  5. Sectiunea PUBLICATII unde se regaseste Newsletter-ul lunar, Revista Presei, Buletinul Informativ, Revista Avocatul etc.

Intregul continut din vechiul site, cu aproximativ 1000 de articole, a fost integrat in continutul noii platforme si va fi putea fi gasit printr-un acces simplu si intuitiv la informatia cautata.

Noul site al UNBR este conceput  ca o resursa pentru avocati in ceea ce priveste noutatile profesiei, dezvoltarea profesionala, responsabilitatea sociala si o sursa de informatii atat pentru avocati, cat si pentru si jurnalistii interesati de domeniul social-juridic.