Asocierea dintre UMT Consulting Group si Ernst & Young LLP

Firma de servicii profesionale la nivel global Ernst & Young LLP (Statele Unite) a anuntat colaborarea ei cu UMT Consulting Group, firma de management de portofoliu si proiecte, renumita pentru serviciile ei de consultanta, furnizate catre mari corporatii si autoritati guvernamentale.

Aceasta alianta strategica va consolida managementul portofoliului si programelor viitoare, va intari si dezvolta relatia cu Microsoft Corp., in urma careia se va accelera ritmul de accesare a programelor cu cheltuieli intensive de capital si se va intari proprietatea intelectuala.

Una dintre problemele care dau cele mai mari batai de cap unei companii este capacitatea de a intelege unde se duc cele mai mari cheltuieli in cazul proiectelor multiple si daca implementarea acestor proiecte se face corect. Aceasta este chiar esenta activitatii UMT Consulting in serviciile de management al portofoliului de proiecte. Asteptam cu nerabdare sa ne alaturam EY si sa ne oferim serviciile clientilor acesteia.”, declara Gil Makleff, fost CEO la UMT Consulting.

Project Management Institute a demarat o serie de analize care au relevat situatia pe anul 2014 a companiilor. Rezultatele vorbesc despre inregistrarea unui procent de numai 64% din obiectivele realizate de companii. O treime din proiecte sunt soldate cu un esec.

Carmine Di Sibio, EY Global Managing Partner – Client Service, precizeaza ca alianta cu UMT Consulting Group va impacta puternic modelul de business folosit pana acum, aducand clientilor servicii la standarde de cea mai inalta calitate: “EY s-a angajat sa investeasca in servicii noi si inovatoare. Finalizarea acestei tranzactii, la granita dintre strategie si management de programe, ne va permite sa sprijinim clientii pentru a se adapta la provocarile aduse de o lume in schimbare. Metodele UMT Consulting se integreaza in mod firesc cu resursele de care dispune EY, iar talentele pe care le vom aduce in organizatie sunt de prima clasa. […]asocierea cu UMT Consulting poate intari abilitatea EY de a furniza servicii de management de portofoliu si de transformare a afacerii, fructificand metodele dezvoltate de UMT Consulting.”

Principalele beneficii ale relatiei dintre EY si UMT Consulting vizeaza:

– apelarea la experienta UMT Consulting in implementarea solutiilor de management de proiecte si portofolii (PPM) ale lui Microsoft si a platformei EY, bazata pe solutii Microsoft, pentru stimularea performantelor programelor si portofoliilor (PPC – Program Performance Center).

– maximizarea relatiilor pe care EY şi UMT Consulting le au cu echipele de vanzari ale celor de la Microsoft (din toate regiunile), precum si colaborarea lui EY in scopul sprijinirii clientilor care deruleaza procese de transformare digitala;

– fructificarea relatiilor pe care cele doua organizatii le au cu directorii executivi din companii pentru furnizarea de servicii PPM complete.

EY si-a anuntat colaborarea cu Microsoft in luna mai a anului 2015, gandita in vederea furnizarii de servicii inovatoare companiilor din intreaga lume, prin intermediul competentelor digitale pe care le pun la dispozitie cele doua organizatii

Kevin Turner, Chief Operating Officer, Microsoft, mentiona: „Noi vedem in asocierea dintre UMT Consulting si EY un castig pentru industrie. Această imbinare de competente va duce la intarirea potentialului aliantei noastre, date fiind noile capabilitati pe care EY le va dobandi astfel in spatiul proiectelor Microsoft.

EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 212.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari, inregistrand venituri de aproximativ 28,7 miliarde de USD , calculate pe 2015.