Tuca Zbarcea & Asociatii, partener juridic unic al Concursului si Festivalului International „George Enescu”

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii este, incepand din acest an, Partener Juridic al evenimentului cultural devenit o emblema pentru Romania – Concursul si Festivalul International „George Enescu”. Echipa de avocati din cadrul TZA va oferi consultanta in domeniul proprietatii intelectuale/drepturi de autor, drept comercial etc.

Potrivit Oanei Marinescu, directorul firmei de comunicare OMA Vision, „Parteneriatul cu Tuca Zbarcea & Asociatii este o reconfirmare a amplorii si a complexitatii la care a ajuns acest eveniment cultural. Aveam nevoie de sprijin pe parte juridica, atat pentru organizarea relatiilor cu partenerii nostri, la nivel intern si international, cat si pentru a putea dezvolta proiectul in continuare, si pentru a proteja marca mai bine, iar colaborarea cu Tuca Zbarcea & Asociatii ne-a permis sa luam in echipa Festivalului „George Enescu” pe unii dintre cei mai buni si experimentati avocati din Romania.”

Concursul international „George Enescu” debuteaza sambata, 6 septembrie, cu un concert extraordinar oferit de violonistul Alexandru Tomescu si pianistul kazah Amir Tebenikhin, cu participarea Filarmonicii „George Enescu”. In crestere fata de editia anterioara, anul acesta peste 200 de candidati, din 36 de tari, de pe cinci continente s-au inscris la cea de-a XIV-a editie a Concursului International „George Enescu” (6-27 septembrie).

„Festivalul „George Enescu” reprezinta un eveniment de suflet pentru noi, este evenimentul cu cea mai mare insemnatate pentru lumea culturala romaneasca si omagiul adus geniului compozitorului national. Suntem onorati si privilegiati ca putem sprijini organizarea acestui festival si a concursului devenit traditie”, a declarat Gabriel Zbarcea (foto articol), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Festivalul International “George Enescu” aduce pe scenele romanesti, odata la doi ani, cele mai bine cotate orchestre si cei mai valorosi artisti de muzica clasica din lume. Singurul concurs din Romania afiliat la Federatia Mondiala a Concursurilor Internationale Muzicale (FMCIM) si parte a prestigiosului Festival „George Enescu”, Concursul International „George Enescu” are patru sectiuni – Vioara, Violoncel, Pian si Compozitie – si ofera premii in valoare de 100.000 de euro. Concursul „George Enescu” descopera, sustine si promoveaza tinerele talente din intreaga lume, viitoarele generatii de aur ale muzicii clasice universale.