Legal Marketing este Unic Partener Media la cel mai important eveniment organizat vreodată de Avocatura Românească: IBA Mid-Year Leadership, 22-25 Mai

„Avocatura Bucureșteană merită recunoașterea valorii și expertizei fiecăreia dintre membrii ei, astfel încât am reușit un demers fără precedent, organizăm la București cel mai important eveniment de Legal din istoria modernă a Baroului. IBA, cea mai prestigioasă organizație internațională de profil aduce în România sute de invitați de prim rang ai lumii juridice mondiale, conducători ai profesiei de pe toate continentele. Sunt bucuros că în calitatea mea de Decan al celui mai important Barou din sud-estul Europei punem Bucureștiul între 22-25 Mai pe harta selectă a avocaturii mondiale.”

Av. Dr. Aurel CIOBANU, Decan Baroul București

Înființată în 1947, la scurt timp după crearea Organizației Națiunilor Unite, cu scopul de a proteja și promova statul de drept la nivel global, IBA a luat naștere din convingerea că o organizație formată din asociațiile barourilor din lume ar putea contribui la stabilitatea globală și pacea prin administrarea justiției. În următorii 75 de ani de la crearea sa, organizația a evoluat, de la o asociație compusă exclusiv din societăți de avocați, la una care încorporează avocați internaționali individuali și firme de avocatură. Membrii actuali sunt formați din peste 80.000 de avocați internaționali individuali din majoritatea firmelor de avocatură de top din lume și din aproximativ 190 de asociații de avocați și societăți de avocatură din peste 170 de țări.

IBA are o expertiză considerabilă în furnizarea de asistență comunității juridice globale și, prin această calitatea, influențează dezvoltarea reformei dreptului internațional și modelează viitorul profesiei de avocat în întreaga lume.

Evenimentul IBA Mid-Year Leadership Meetings va debuta în data de 22 mai 2024 cu întâlniri ale președintelui, vice-președintelui și secretarului general al organizației, cât și membrii Comitetului de Reglementare BIC, care vor aborda subiecte de o deosebită importanță pentru domeniul juridic. Printre cei care vor fi prezenți se mai numără și membrii Comitetului pentru Constituție și Guvernare al Asociației Internaționale a Barourilor, conducerea Programului pentru Implementare Politică și Dezvoltare (PPID) și Comitetul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități.

Complexitatea conferinței este dată de varietatea de subiecte care se așteaptă să fie dezbătute. Finalul sesiunilor de discuții va fi marcat de ședința Consiliului Asociației Internaționale a Barourilor, în cadrul căreia se preconizează că vor fi dezbătute decizii importante privind viitorul asociației.

Conferința va avea loc la JW Marriott Hotel și este destinată exclusiv membrilor Asociației Internaționale a Barourilor, iar accesul se va realiza pe bază de invitație.

În ultima zi de eveniment, Baroul București organizează o recepție, la Palatul Parlamentului, adresată tuturor ofițerilor care participă la întâlnirile din timpul celor 4 zile de conferință, timp în care experți din domeniul juridic atât din plan local, cât și internațional, vor avea ocazia să-și consolideze relațiile într-un cadru excepțional.

Legal Marketing este Unic Partener Media al acetui prestigios eveniment.