GMCID Legal în ADN-ul de business al WIN Alliance

Copyright Cristian Bucur

Comunicat de presă

București, 08.12.2023 – WIN Gallery vă invită să explorați reprezentări ale valorilor și virtuților ca segmente de ADN uman și cultural. Lucrările pot fi admirate și achiziționate începând de astăzi, vineri, 8 decembrie.

Pentru a sărbători primul an în lumea artei, WIN Gallery propune o expoziție colectivă de pictură, sculptură și tapiserie construită în jurul a două teme centrale și interconectate: Valori și Virtuți.

Copyright Cristian Bucur

Expoziția coincide cu un moment important pentru echipa WIN Gallery: crearea WIN Alliance, platformă comună de gândire și acțiune pentru toate diviziile prin care suntem prezenți în mediul de afaceri. Scopul nostru este să ne interconectăm spre un viitor mai bun, armonios și prosper. WIN Alliance integrează divizia de dezvoltare imobiliară și galeria de artă, precum și alte inițiative pe care le vom face publice la începutul lunii decembrie.

Decembrie marchează și uniunea noastră ca români într-o singură națiune. De aceea, pare cu atât mai oportună celebrarea principiilor care ne unesc, spiritual și geografic. WIN Gallery demarează o expoziție itinerantă în Spania, unde publicul va face cunoștință cu lucrările artiștilor noștri, contribuind la diplomația culturală.

Copyright Cristian Bucur

Expoziția, al cărei curator este Marinela Măntescu-Isac, pleacă de la criteriile atribuirii de importanță. Ceea ce considerăm relevant – individual și ca civilizație – se reflectă în dorințele și comportamentul nostru. Arta joacă un rol interesant, deoarece nu este doar dezirabilă și exprimabilă în bani, ci și o alternativă la aceștia. Nevoia și plăcerea pentru artă sunt inepuizabile și atemporale, poate la fel de vechi ca ideea de comunitate umană, dacă luăm ca punct de referință desenele rupestre din Lascaux sau Altamira. Inevitabil, aceste particularități o plasează în categoria fundamentalului. Întotdeauna juxtapusă aspirației este  discuția vis-a-vis de modalitățile de materializare a acesteia. În cadrul spectrului de posibilități, cultivarea virtuților pare să ofere cele mai mari șanse de reușită.

Picturile, sculpturile și tapiseriile selectate de doamna Măntescu-Isac împletesc diferite reprezentări ale valorilor și virtuților ca și cum ar fi un segment de ADN aparținând unor oamenilor și culturilor.

Copyright Cristian Bucur

Vă propunem o colecție festivă, cu profundă semnificație, prin care să delectăm, să ne reamintim, să ne îmbogățim cu lucruri de preț și de neprețuit. Inaugurarea expoziției „Valori și virtuți” a avut loc pe 7 decembrie și a fost marcată printr-un eveniment privat. Începând cu 8 decembrie, toate lucrările sunt puse în vânzare, iar galeria va fi deschisă publicului de luni până vineri, între orele 10.00 și 19.00, pe baza unei rezervări prealabile, ce poate fi făcută contactându-ne pe adresele de email contact@wingallery.ro și maria.silivastru@psc-group.ro.

Despre WIN Gallery:

WIN Gallery este o galerie de artă situată în București, dedicată promovării culturii și creării unei platforme de întâlnire și dialog multi-disciplinar. Prin organizarea de expoziții, evenimente și activități educative, WIN Gallery își propune să aducă arta mai aproape de publicul larg și să contribuie la dezvoltarea unei societăți mai creative, mai armonioase și mai bine pregătită pentru provocările prezentului.