A fost lansat raportul “2014 CEE Corporate Counsel Best Practices Handbook”

Portalul juridic CEE Legal Matters a lansat, recent, raportul “2014 CEE Corporate Counsel Best Practices Handbook”, un centralizator al celor mai bune practici ale Directorilor Juridici din regiunea Europei Centrale si de Est. Printre partenerii media ai acestui proiect se numara si Legal Marketing.

Raportul a rezultat din studiul “2014 CEE Corporate Counsel Best Practices“, desfasurat la sfarsitul lunii iulie si elaborat in urma consultarii cu un Consiliu, intitulat General Counsel Advisory Board. Scopul Consiliului a fost acela de a garanta ca rezultatele studiului vor fi de actualitate, relevante si informative.

Raportul contine raspunsurile a aproape 700 de General Counsel/Heads of Legal din regiunea Europei Centrale si de Est, pe o serie de aspecte precum dezvoltarea echipei juridice interne, colaborarea cu firme externe, managementul timpului, managementul aspectelor de conformitate din cadrul companiei, comunicare si stiluri manageriale si multe altele.

Sponsorizat de catre Edwards Wildman, Freshfields, CMS, Tuca Zbarcea & Asociatii si Stratula Mocanu & Asociatii, raportul poate fi accesat in format PDF si este disponibil pentru descarcare AICI.