Aurel Ciobanu, Decanul Baroului București, prima apariție publică după câștigarea alegerilor. Discurs integral – Sparkling Networking Events

„Avocatul a fost și va rămâne un vârf în societate.”

O retrospectivă a anului, un bilanț la nivel înalt, dacă este să numim așa ceea ce seara de 16 Noiembrie a reprezentat pentru unele dintre cele mai importante ramuri de business: Legal, Real Estate, Banking și Pharma.  

LionHouse, gazda Sparkling Networking Event a adus laolaltă oameni de business, avocați, lideri ai pieței de real estate, arhitecți, designeri de interior și nu numai.

Momentul serii a fost marcat de prezența celei mai importante personalități în momentul de față din lumea Avocaturii Românești: Aurel Ciobanu, Decanul Baroului București.

Discursul acestuia a captat atenția nu doar a celor ce activează în domeniul de Legal, ci a întregului auditoriu.

Mesajul transmis a conștientizat, motivând faptul că “ar trebui să ne implicăm mai mult, să ne facem timp pentru a discuta cu partenerii noștri din societate. Ar trebui să ne facem mai mult timp pentru a ne implica în cultură. Încă suntem văzuți doar ca oamenii care rezolvă probleme – suntem mai mult decât atât! Eu cred că aceste lucruri trebuie să fie spuse mai des. Trebuie să ne recăpătăm locul în societate. Bucureștiul încă dă tonul în avocatură românească.”  

YouTube player

Printre invitații evenimentului s-au numărat Case de Avocatură de renume, printre care Tuca Zbarcea, Filip & Company, NNDKP, CMS, Suciu Popa și mulți alții.