RSM International ocupa si in 2015 pozitii de top in clasamentul global al International Accounting Bulletin

Reteaua RSM International ocupa in acest an a sasea pozitie la nivel global in randul furnizorilor de servicii de taxe, precum si in cel al furnizorilor de servicii de audit si de contabilitate. Clasamentul apartine publicatiei International Accounting Bulletin, care plaseaza si in acest an RSM International in randul celor mai importante companii de profil din lume.

Din punct de vedere al cifrei de afaceri, reteaua ocupa pozitia a saptea in clasament, cu venituri de 4,4 miliarde de dolari in 2014.

RSM International activeaza in Romania prin intermediul RSM Scot.

Strategia RSM International consta in a furniza servicii profesionale la cel mai inalt standard de calitate, adaptate la specificul fiecarei tari prin intermediul firmelor membre sau corespondente. Clientii cauta siguranta oferita de un brand puternic la nivel global, dublata de o intelegere profunda a legislatiei, a economiei si a mediului local de business. Aceasta abordare s-a dovedit castigatoare si in 2014, dupa cum vedem din ultimele date statistice si in clasamentele globale publicate recent de prestigioasa publicatie International Accounting Bulletin in IAB 2015 World Survey”, a declarat Dan Schwartz (foto articol), Managing Partner RSM Scot.

RSM International este a saptea retea de companii de servicii profesionale la nivel global in sectorul de consultanta si audit, cu 730 de birouri si peste 37.400 de specialisti, in 112 tari. In 2014 veniturile globale ale retelei au fost de aproximativ 4,4 miliarde dolari.

RSM International este principalul sponsor si sustinator corporate al European Business Awards, care promoveaza excelenta comerciala si antreprenoriala.

RSM International este membru al Forum of Firms. Obiectivul Forum of Firms este de a promova cu consecventa standarde de inalta calitate pentru companiile de servicii profesionale care activeaza in domeniul contabilitatii si auditului la nivel global.

RSM este brand-ul utilizat de o retea de firme de contabilitate si consultanta, care activeaza in mod independent. RSM International Ltd, in sine, nu furnizeaza servicii. Firmele membre sunt ghidate de o viziune comuna asupra furnizarii de servicii profesionale de inalta calitate, atat in pietele locale cat si in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor clientilor proprii in materie de servicii profesionale prestate international.

RSM Scot este una dintre firmele de servicii profesionale de audit si consultanta recunoscute in Romania pentru buna calitate a serviciilor si pregatirea profesionala de exceptie a consultantilor sai.  RSM Scot este membra al RSM International si isi desfasoara activitatea in Romania din 1994.

RSM Scot este membru CECCAR, CAFR, CCR si, de asemenea, al AmCham si FIC.