The Lawyer European Awards 2015: Wolf Theiss, nominalizata la “Firma de avocatura a anului in Romania”

Firma de avocatura Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG a fost nominalizata, pentru al doilea an consecutiv, la categoria “Firma de avocatura a anului in Romania”, in cadrul premiilor The Lawyer European Awards 2015, oferite de celebra revista britanica The Lawyer.

Anul acesta, revista The Lawyer va celebra realizarile firmelor de avocatura din intreaga Europa, inclusiv regiunea CEE/SEE (Centrul si Estul Europei/Sud-Estul Europei), prin organizarea ceremoniei cu numarul sase a “The European Awards”, ce va avea loc pe 12 martie 2015 la Londra.

Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG se regaseste alaturi de alte cinci firme de avocatura locale pe lista scurta a nominalizarilor pentru castigarea unuia dintre cele mai ravnite premii ale avocaturii europene.

Cu peste 200 de inscrieri in competitie, firmele finaliste au fost selectionate de comisia de jurizare in baza demonstrarii faptului ca au derulat o activitate excelenta in regiune in ultimul an.

“Ne bucura faptul ca suntem nominalizati, de prestigioasa publicatie The Lawyer, in cursa pentru castigarea unui premiu important la nivel European. Acest fapt demonstreaza, inca o data, profesionalismul avocatilor nostri si importanta proiectelor in care au fost implicati in anul 2014”, a precizat Bryan Jardine (foto articol), Managing Partner Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG.

Juriul care va decide marii castigatori va fi format din consilieri ai companiilor multinationale si parteneri ai firmelor private de practica, crieteriile de departajare fiind legate de importanta pe care firmele o acorda clientului, inovatia tranzactiilor incheiate si noile mandate.

Pe langa nominalizarea pentru cea mai buna firma de avocatura din Romania, Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG este nominalizata si la categoriile “Firma de avocatura a anului in Austria”, “Firma de avocatura a anului in Europa Centrala”, “Firma de avocatura a anului in Europa de Est si Balcanica” si “Firma de avocatura a anului in Polonia”.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica si cea comerciala, Wolf Theiss dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate in domeniul juridic, fiscal si comercial.