Primul eveniment din seria Antreprenoris: Educatie Antreprenoriala 2.0

Pe data de 26 noiembrie, incepand cu ora 17.30 are loc la Hotel Novotel, Bucuresti, primul eveniment marca Antreprenoris. “Educatie Antrprenoriala 2.0” combina notiunile tehnice si teoretice cu cele de business coaching, autocunoastere si constientizare. Este o intalnire dedicata antreprenorilor, celor care vor sa duca business-ul lor la un alt nivel.

Pe langa fondatorii si trainerii programului, participantii vor avea ocazia sa discute cu trei dintre antreprenorii de succes din Romania: Laurentiu Banescu, unul dintre fondatorii primei microberarii din Romania – Zaganu, Mihai Bocai owner Evonomix, o companie de marketing care respira alt aer decat restul industriei si Andrei Botescu, antreprenorul care a reinventat cu succes brand-ul Pegas.

Initiativa Antreprenoris apartine companiilor International Consulting Expertise (ICE) si BDO, fondatorii programului fiind Gabriela Tanase, Partener si Director general ICE si Sorin Faur, Coordonator Resurse Umane BDO pentru Europa de Est si Balcani.

 Programul Antreprenoris dureaza 6 saptamani (12 sesiuni) si este sustinut de o echipa de 6 traineri, cu expertiza in domenii precum dezvoltare si strategie organizationala, consultanta, vanzari, marketing, contabilitate, resurse umane dar si psihologie si coaching. Dupa finalizarea programului, participantii beneficiaza de o ora de consultanta de business sau coaching, intr-o sedinta 1-la-1 cu unul dintre trainerii programului, in functie de nevoile fiecaruia.

Prima grupa este programata sa inceapa pe 7 Decembrie 2015, in Bucuresti.

Detalii suplimentare puteti gasi pe site-ul www.antreprenoris.ro.

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 20 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, ofera toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

Prin apartenenta ca firma membra pentru Romania la reteaua BDO, retea ce ocupa locul cinci in ierarhia mondiala a firmelor de profil, incorporeaza in serviciile oferite cerintele standardelor profesionale si expertiza unei retele cu peste 64,000 profesionisti ce opereaza prin 1,330 birouri in 154 tari.

BDO Audit SRL, BDO Audit
ors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord limitata prin garantie („limited by guarantee”), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente.

BDO este denumirea comerciala pentru reteaua BDO si pentru fiecare dintre firmele membre BDO.

ecaterina.virgolici@lhm.ro