PeliFilip a asistat DIGI pentru listarea acțiunilor la Bursa de Valori București

PeliFilip a asistat Digi Communications N.V. sub coordonarea lui Alexandru Bîrsan, cu privire la oferta publică de până la 21.744.108 de acțiuni, la un preț de ofertă ce se preconizează a fi între 38 RON și 56 RON per acțiune și admiterea acțiunilor oferite la tranzacționare pe Piața Reglementată la Vedere a Bursei de Valori București, se arată într0un comunicat remis Legal Marketing.

Oferta se va desfășura în perioada 28 aprilie – 10 mai 2017, preconizându-se că acțiunile DIGI vor fi admise la tranzacționare în jurul datei de 16 mai 2017. Oferta constă dintr-o tranșă adresată publicului din România, precum și o tranșă adresată investitorilor instituționali din Statele Membre ale Spațiului Economic European și celor din Statele Unite ale Americii, conform Regulii 144 A din Legea Valorilor Mobiliare din 1933.

Este proiectul de care sunt cel mai mândru din cariera mea. DIGI este un client special pentru noi, lucrăm împreună de 10 ani și întotdeauna au fost pentru noi (și pentru mine, ca individ) un exemplu despre ceea ce un business local poate face cu onestitate, multă muncă, talent și aplecare spre client. Mă bucur că începând de acum și alții pot să beneficieze de rezultatele lor și să fie parte din povestea lor”, a declarat Alexandru Bîrsan.

Echipa PeliFilip a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan, Partener, și a fost compusă din Olga Niță, Senior Associate, Ana Andreiana, Senior Associate Associate, Roxana Diaconu, Associate și Dragoș Ungureanu, Associate.

Casa de avocatură internațională Freshfields Bruckhaus Deringer LLP a acordat asistență juridică emitentului cu privire la legile din jurisdicțiile S.U.A., Marea Britanie și Olanda.

Sindicatul de intermediere a ofertei este compus din Citigroup Global Markets Limited și Deutsche Bank AG, London Branch (în calitate de Coordonatori Globali Comuni), Raiffeisen Bank S.A., Société Générale S.A / BRD – Groupe Société Générale S.A., WOOD & Company Financial Services, a.s. și BT Capital Partners S.A. (care are calitatea de Manager Principal). Casa de avocatură Clifford Chance Badea a acordat consultanță juridică intermediarilor cu privire la aspectele de lege română, în timp ce Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP și Houthoff Buruma au acordat asistență juridică cu privire la legile din jurisdicțiile S.U.A. și Marea Britanie și, respectiv, Olanda.