Peli Filip, sinonim cu performanta

Casa de avocatura PeliFilip a asistat Banca Transilvania, in legatura cu achizitia unui portofoliu de credite performante acordate de catre Bank of Cyprus, in Romania, unor clienti de retail.

Finalizarea acestei tranzactii este prevazuta pentru finalul lunii februarie 2016 si va avea ca rezultat cresterea bazei de clienti de retail a Bancii Transilvania.

Carmen Peli, Partener PeliFilip a declarat  „Aceasta tranzactie reprezinta o exceptie pentru piata din Romania, dominata in ultima perioada de vanzari de portofolii de credite neperformante. Ii multumim partenerului nostru – Banca Transilvania – pentru colaborarea excelenta pe care o avem si pentru oportunitatea de a ne implica, alaturi de el, in unele dintre cele mai importante tranzactii din sectorul bancar local”.

Echipa PeliFilip implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de catre Carmen Peli si Monica Iancu, Parteneri, si de catre Alexandra Manciulea, avocat senior.

Astfel, Banca Transilvania isi continua seria de achizitii pe piata locala, dupa preluarea si integrarea Volksbank Romania la finalul anului 2015, tranzactie in care cumparatorul a fost asistat tot de catre PeliFilip.

PeliFilip
PeliFilip este o firma de avocatura care asigura servicii juridice de inalta calitate cu ajutorul unei echipe care urmareste sa stabileasca standardul pe piata in ceea ce priveste dinamismul, intelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate.  Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piata imobiliara, concurenta, litigii, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii.

ecaterina.virgolici@lhm.ro