NNDKP deschide clasamentele de proprietate intelectuala din 2015 cu trei locuri I in WTR 1000

Practica de proprietate intelectuala a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost clasata pe primul loc in ghidul WTR 1000, editat de World Trademark Review in domeniul marcilor. Este al doilea an consecutiv in care NNDKP obtine aceasta performanta in ambele specializari cercetate de WTR 1000, proceduri administrative si strategie, respectiv apararea drepturilor si litigii.

In plus, Ana-Maria Baciu (foto articol), partener si coordonator al practicii de proprietate intelectuala, este recomandata printre expertii romani de prim rang din domeniu. Sunt de asemenea apreciate competentele Sorinei Olaru, partener in departamentul de litigii si ale Deliei Belciu, asociat senior in echipa de IP (situate pe palierul al doilea al clasamentului individual). NNDKP este astfel firma cu cei mai multi specialisti recunoscuti de WTR 1000 in Romania.

WTR 1000 alcatuieste anual un top al celor mai bune firme de avocatura, agentii de proprietate intelectuala si profesionisti din peste 70 de jurisdictii importante din lume, avand la baza interviuri cu clientii si competitorii acestor entitati.

NNDKP a incheiat anul 2014 cu distinctia „Firma Anului in Proprietate Intelectuala” (acordata de Managing Intellectual Property – MIP) si cu pozitionarea pe primele locuri ale clasamentelor publicatiilor de profil recunoscute pe plan mondial precum IAM Patent 1000 (editat de Intellectual Asset Management), MIP si IP Stars (publicate de Managing Intellectual Property), Chambers Europe.

Practica de proprietate intelectuala a NNDKP (NNDKP IP) a fost infiintata in 2003, fiind specializata in administrarea drepturilor de proprietate intelectuala si consultanta in domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuala, precum si solutionarea aspectelor litigioase legate de acestea.

NNDKP IP are o echipa formata din cinci avocati (doi dintre ei detinand si calificarea de consilieri in proprietate industriala) si trei consilieri in proprietate industriala in domeniile marci, desene si brevete.

Printre clientii asistati de echipa NNDKP IP se numara companii nationale si multinationale din domenii precum: IT & media, industria auto, FMCG si suplimente nutritive, producatori sau distribuitori de produse farmaceutice, retail, telecomunicatii, jocuri de noroc, industria tutunului.