Laura Badea este noul director de vanzari al Casei de Insolventa Transilvania

Casa de Insolventa Transilvania (CITR), liderul pietei de insolventa din Romania, are are un nou director de vanzari din februarie 2013. Laura Badea conduce Departamentul de Valorificari active, care presupune coordonarea echipei formate din consilieri de vanzari ?i reprezentan?i de vanzari regionali.

”Tranzactiile efectuate in insolventa pot fi o oportunitate pentru investitori intrucat legea insolventei ofera mecanisme suple care protejeaza investitorul de istoricul nefast al companiei in insolventa, putandu-se prelua numai partea sanatoasa a business-ului. Ne referim atat la tranzactionarea de active, cat si la transferul business-urilor in intreg. Gestionate cu eficienta si profesionalism, acestea genereaza atat posibilitatea recuperarii eficiente a creantelor, locuri de munca, profit economic. Tocmai de aceea avem nevoie sa lucram cu profesionisti”, a declarat Andreea Anghelof, managing partner in Casa de Insolventa Transilvania.

Departamentul de Valorificari active se ocupa de administrarea patrimoniilor debitoarelor, precum ?i de valorificarea eficienta a lor prin vanzarea finala. Alaturi de celelalte departamente din companie a contribuit la crearea unui renume pentru CITR, atat ca formator de opinie, cat si ca un centru de inovatie in domeniul insolventei.

Laura Badea a lucrat in pozitii de conducere pentru jucatorii cheie din piata bancara si FMGC: TBI Consumer Financing IFN, ING Group Romania, Heineken Romania, ultimul post ocupat fiind de Key Account Manager pentru Unicredit Consumer Financing. Ea este absolventa a Institutului Bancar Roman, unde s-a format ca broker.

Casa de Insolventa Transilvania, liderul pietei de insolventa din Romania, actioneaza ca liant intre debitoare si ceilalti participanti in procedura. Cu o echipa de 100 de specialisti, 35 practicieni in insolventa si 12 echipe de lucru, Casa de Insolventa Transilvania a gestionat procedura insolventei a peste 650 de societati comerciale. Expertiza acopera arii de activitate ca: agricultura, transport, industria farmaceutica, alimentara, a lemnului, a incaltamintei, productii ceramice, panificatie, activitati comerciale, extrac?ia si prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase, real estate.

Casa de Insolventa Transilvania este societatea corespondenta a societatii civile de avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.