Franscisc Peli, despre Chambers Europe Awards: ”Principalele atuuri care ne-au adus acest premiu sunt echipa si abordarea"

Distinctia obtinuta din partea Chambers & Partners reprezinta o recunoastere a performantelor noastre, precum si a calitatii de top pe care o asiguram zi de zi in serviciile oferite clientilor nostri. Principalele atuuri care ne-au adus acest premiu sunt echipa PeliFilip, formata exclusiv din reprezentanti ai unei noi generatii de avocati, si abordarea noastra concentrata pe aducerea de valoare adaugata clientilor si pietei pe care activam„, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip, cu ocazia desemnarii societatii pe care o coordoneaza drept „Firma de avocatura a anului” in Romania de catre Chambers Europe.

PeliFilip firma de avocatura a anului - Chambers Europe 2

Premierea a avut loc in cadrul Galei Chambers Europe Awards, care a avut loc vineri seara, in Amsterdam. Prestigiosul premiu de excelenta european din domeniul avocaturii i-a fost acordat echipei PeliFilip pentru rezultatele obtinute in 2014 pe piata din Romania.

PeliFilip a fost selectata de catre Chambers Europe, in luna martie, pe lista scurta de nominalizari pentru cea mai buna casa de avocatura din Romania, alaturi de alte cinci firme de top din piata locala. Chambers Europe reprezinta versiunea europeana a ghidului international de prestigiu Chambers and Partners, care premiaza in fiecare an casele de avocatura cu cele mai bune perfomante la nivel national si regional.

Publicatia Chambers and Partners realizeaza topurile celor mai bune case de avocatura si ale celor mai buni avocati din peste 185 jurisdictii din lume, pe baza cercetarilor realizate de propria echipa, care intervieveaza avocatii si clientii, permitand un grad ridicat de obiectivitate in evaluarea performantelor caselor de avocatura. Premiile recunosc pozitia relevanta a caselor de avocatura in regiune si reflecta realizarile notabile ale acestora pe parcursul anului, inclusiv proiecte remarcabile, crestere strategica impresionanta si servicii excelente in relatiile cu clientii.