ZRP: Departamentele Litigii si Insolventa, pe primul loc in clasamentele Chambers Europe 2015

Firma de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) continua sa fie lider in ariile de practica Litigii si Insolventa, cercetate in Romania de ghidul juridic international Chambers and Partners, editia europeana (Chambers Europe) 2015.

ZRP este apreciata si in domeniile Drept financiar-bancar, Drept societar, Dreptul muncii, Energie si Resurse naturale, Proprietate intelectuala, pentru calitatea serviciilor, portofoliul de proiecte, modul de gestionare a mandatelor si solutiile juridice oferite.

Cinci dintre partenerii firmei se regasesc in clasamentele individuale (leading individuals), acestia primind calificative excelente in ceea ce priveste expertiza in ariile de practica in care activeaza:

Ioana Racoti (Asociat Senior) – Drept financiar-bancar, Drept societar, Energie si Resurse naturale;

Calin-Andrei Zamfirescu – foto articol – (Asociat Senior) – Litigii;

Stan Tirnoveanu (Asociat Senior) – Insolventa;

Anca Danilescu (Asociat Senior) – Drept societar;

Cosmin Vasile (Asociat Coordonator) – Litigii.

Zamfirescu Racoti & Partners a fost plasata constant in varful ierarhiei caselor de avocatura din Romania in urma evaluarilor realizate de cele mai apreciate publicatii juridice internationale precum Chambers Europe, Chambers Global, Legal 500 EMEA si IFLR 1000.

Chambers & Partners este una din publicatiile juridice de reper pentru piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un clasament al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie, fiind recunoscut drept unul dintre cele mai obiective instrumente de cercetare si masurare a pietei avocaturii la nivel mondial. Topul Chambers & Partners este realizat in baza unor criterii precum expertiza si calitatea asistentei juridice, comportamentul profesional, perspicacitatea comerciala, diligenta, angajament, modul de gestionare a proiectelor si solutiile favorabile obtinute pentru clienti.

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP), una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, ofera servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale, fiind recomandata de anuarele internationale de specialitate pentru performantele sale in diverse arii de practica.

ZRP are o echipa de 47 de avocati, dintre care sase asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), si Antoniu Obancia (asociat).