Echipa Deloitte Romania are trei noi Parteneri

Trei membre cheie din echipa Deloitte Romania au fost promovati in pozitia de Partener, incepand cu 1 iunie. Astfel, Adriana Lobda devine coordonatorul biroului regional Deloitte Cluj, Alina Mirea este noul lider al echipei care deserveste companii de dimensiuni medii si coordinator al biroului regional Deloitte Timisoara si Sorina Mardare devine noul coordonator al seviciului de Business Process Outsourcing (BPO), parte din Departamentul Servicii Fiscale si Juridice.

„Este un moment foarte important pentru Firma noastra. Anul acesta aniversam 20 de ani de succes in Romania, dupa o crestere sustinuta a businessului, in pofida unor conditii de piata dificile, si ne extindem echipa de management cu trei noi Partenere, trei doamne care si-au castigat recunoasterea si aprecierea profesionala prin talentul si potentialul de care au dat dovada”, spune Ahmed Hassan, Managing Partner, Deloitte Romania. „Parteneriatul este un element de referinta pentru modelul nostru de afaceri; partenerii garanteaza pentru promisiunea pe care o facem clientilor de a oferi in permanenta servicii de calitate, controland in acelasi timp un pachet de actiuni. Acest lucru sporeste prestigiul statutului de Partener, care este in aceeasi masura ravnit, dar si incarcat de provocari. Am mare incredere in decizia Consiliului nostru de Administratie si sunt convins ca cele trei doamne vor contribui semnificativ la succesul nostru viitor!”

Adriana Lobda (foto 3) are o experien?a de peste 15 ani in domeniul auditului financiar, coordonand mandate de audit pentru companii locale si multinationale din sectorul bunurilor de consum si transporturi, industria prelucratoare, industria medicala si sectorul public. Adriana este membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE, ACCA si un program de Executive MBA.

„Aceasta promovare reprezinta recunoasterea performantelor mele profesionale de pana acum si totodata un stimulent foarte important pentru dezvoltarea viitoare. Ne vom consolida pozitia in Transilvania printr-o dubla abordare – a organizatiilor de dimensiuni mari si a companiilor de marime medie controlate local, care au nevoie de servicii profesionale cum ar fi cele de audit, servicii fiscale sau de consultanta. Ne vom consolida portofoliul de clienti in continuare, precum si echipa, avand mereu in vedere strategia noastra globala de a furniza clientilor servicii de calitate la cel mai ridicat nivel”, a declarat Adriana Lobda.

Sorina Mardare (foto 1) are o vasta experienta in ceea ce priveste reglementarile contabile locale si  IFRS, data de calitatea de auditor si consultant pe probleme contabile complexe, precum si in zona de due diligence financiar. Sorina este Expert Contabil, Membru al Corpului Exper?ilor Contabili ?i Contabililor Autoriza?i din Romania (CECCAR), auditor autorizat, Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si are calificare ACCA. Sub coordonarea sa, alaturi de o echipa de 27 de profesionisti, practica Deloitte Romania BPO si-a dublat veniturile in ultimii patru ani.

„Am preluat conducerea acestei divizii intr-un moment in care acest domeniu se afla la inceput; piata a crescut considerabil de atunci, din ce in ce mai multe companii devenind constiente de avantajul de a externaliza aceste linii de business”, spune Sorina Mardare. „Succesul se datoreaza in cea mai mare parte echipei noastre solide, cu atat mai mult cu cat adevaratii experti sunt greu de gasit. Statutul de Partener vine cu responsabilitati mai mari in ceea ce priveste business-ul si clientii nostri, dar echipa mea si cu mine suntem pregatiti!”

Cu peste 15 ani de experienta in audit, Alina Mirea (foto 2) s-a alaturat echipei Deloitte in 2011, preluand activitatea de audit in zona companiilor de dimensiuni medii, precum si dezvoltarea operatiunilor firmei in Banat.Experienta sa profesionala anterioara include o pozitie de partener intr-o alta firma de audit cu renume international, precum si o pozitie de manager in cadrul altei firme Big 4. Pe parcursul activitatii sale, Alina a fost responsabila de audituri internationale si consultanta tehnica pentru diferite societati romanesti si filiale ale unor societati straine din Romania, cu activitati in diverse industrii. De asemenea, Alina are experienta substantiala in Standardele de Raportare Financiare Internationale, in Standardele Romanesti de Contabilitate, precum si in USGAAP. Alina este membra a unor organisme profesionale din Romania, precum ACCA, CECCAR si CAFR.

„Ca Partener, sunt direct implicata in procesul de realizare si implementare a strategiilor Firmei, atat la nivel local cat si regional. in acelasi timp, coordonez activitatea echipelor de audit alocate unui numar de peste 80 de clienti, cu activitati in diverse domenii de activitate si de dimensiuni diferite. Noul rol de Partener implica si o mare doza de responsabilitate in ceea ce priveste dezvoltarea si evaluarea oamenilor pe care ii am in echipa, precum si stabilirea obiectivelor profesionale in concordanta cu obiectivele companiei la nivel local si regional. Ca lider al biroului din Timisoara, obiectivul meu este sa ating o crestere de 20% a businessului in regiune, in urmatorii doi ani”.

In prezent, Deloitte are 13 parteneri stabiliti in Romania, care deservesc clienti din diferite industrii, pe toate ariile de expertiza ale companiei: servicii de audit & risc, consultanta juridica si fiscala, consultanta financiara si consultanta de management.