De la porumbelul calator la instant email

Cand citim istoria ni se pare fascinant cum mesajele ajungeau la destinatar si cum tot ea, doamna istorie, ne-a aratat ca formele de transmitere a mesajului treceau prin cele mai ciudate forme.

Astazi, sa trimiti un email nu este greu, raportand la experientele cu unii oamenii este mai greu sa primesti un raspuns.

In 2016, sa trimiti un email, sa folosesti aplicatii care mai de care mai interesante, sa-ti suni rudele si sa le vezi si chipul, desi sunt la mii de kilometri departare, este posibil in doar cateva secunde.

 Cand vine vorba de deschiderea avocatilor catre tehnologie, ce concluzii putem trage?

Avocatii reprezinta acea clasa care poate sa ofere clasa prin profesionalism. Mereu. Intodeauna. Poate sa fie acolo unde e piata sau poate capta piata dupa ea. Griji nu trebuie sa existe, pentru ca aceasta profesie are darul cameleonic de a fi acolo in ce forma trebuie, totul pentru a multumi clientul.

E nevoie de o aplicatie? Atunci sa stii ca o casa de avocatura cu siguranta va aborda aceasta forma a tehnologiei in cel mai inovator mod posibil.

Este nevoie de un site cu noi plug-in-uri? Nu o sa lipseasca asta de pe un site care reprezinta acest domeniu.

Orice este in trend, casele de avocatura nu pierd si nu isi permit sa piarda. Pentru ca un client inteligent analizeaza aspru si nimeni nu vrea sa iasa pe lista necastigatorilor, mai ales in tabara oamenilor pentru care verdictele sunt parte integranta din meserie.

ecaterina.virgolici@lhm.ro