Legal Marketing mesager pentru Romania si in 2016 al Chambers and Partners

Legal Marketing, unic partener pentru Romania al Chambers and Partners, structura cu sediul la Londra este alaturi si anul acesta  in cadrul evenimentului “Chambers Europe Awards for Excellence”. Anul trecut, reprezentantii  Legal Marketing au fost prezenti la Amsterdam, unde au oferit unul dintre premii; totodata, cu mandrie, sigla noastra a fost prezenta pe materialele oferite invitatilor.

Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 22 aprilie a.c., la Londra, in locatia House Hotel si se va inscrie in seria evenimentelor sustinute de Legal Marketing.

Aflate pe lista scurta din care structura internationala va desemna castigatorul, cinci firme de avocatura romanesti au intrat deja in competitie. Este vorba despre: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Peli Filip, Popovici Nitu Stoica & Asociatii, Schoenherr si Asociatii SCA si Tuca Zbarcea & Asociatii.

Romania a intrat pentru prima oara in clubul select prin castigarea, in 2009, de catre Nestor Nestor Diculescu Kingston a premiului cel ravnit, garantie a calitatii tenacitatii si expertizei in avocatura de business. In 2010 si in 2014 premiul a fost castigat de Tuca Zbarcea & Asociatii pentru ca peste un an acesta sa fie dobandit de Musat si Asociatii iar in 2013 trofeul sa se intoarca la firma care l-a dobandit in 2009. Anul trecut acesta a fost castigat de Peli Filip.

Legal Marketing asteapta cu maxima emotie si interes momentul decisiv in care vom afla care este firma castigatoare a premiului ravnit de toate casele de avocatura.