Comunicare si tehnologie. Doua puncte cheie dezbatute in cadrul Congresului Avocatilor

Pe langa subiectele administrative, ce vizeaza bugetul, buna manageriere a situatiilor administrative, in cadrul Consiliului Avocatilor, a carei prima zi, s-a desfasurat astazi, 25.03.2015, s-a dezbatut si tangenta pe care domeniul juridic trebuie sa o aiba cu tehnologia si dezvoltarea acesteia.

In era dezvoltarii si a comunicarii, orice societate si orice profesie juridica are tendinta, naturala de altfel, de a se orienta catre o mai buna optimizare si de updatare catre noile tehnologii si noile curente ce vin dinspre piata informatica.
Astfel, in cadrul congresului a fost prezentat noul site-ul UNBR.RO ce isi propune sa vina cu un desing nou, orientat catre profesionalism, optimizat dupa ultimele standarde, usor accesibil de pe mobil si care se poate accesa cu usurinta de pe orice gadget.
Reprezentantii au declarat ca aceast proiect vine ca o intampinare catre nevoile pietei, catre dorinta de a tine pasul cu ceea ce industria informatica aduce si de a fi mereu in intampinarea nevoilor celor ce isi doresc informatii de pe site-ul UNBR.
Aceasta schimbare vine si ca o completare privind transparenta informatiilor si accesibilitatea acestora, noul site promitand o viteza mai buna de incarcare, informatii mai usor de obtinut si alinierea la standardele internationale in materie de design si software.

 
ecaterina.virgolici@lhm.ro