Chambers Europe 2014. Cinci candidate la premiul de excelenta

Clifford Chance Badea, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Peli Filip, Popovici Nitu & Asociatii si Tuca Zbarcea & Asociatii sunt nominalizate la categoria Firma de avocatura a anului in Romania in 2014 de catre Chambers Europe, versiunea europeana a Chambers & Partners, unul dintre cele mai prestigioase ghiduri legale internationale.

Premiul va fi acordat in cadrul ceremoniei Chambers Europe Awards for Excellence 2014, organizata in data de 24 aprilie, la Londra, ocazie cu care va fi lansat si directorul omonim pentru acest an. Informatia a fost afisata recent pe site-ul publicatiei juridice.

TZA, la un pas de realizarea eventului

Dintre cele 5 firme nominalizate, Tuca Zbarcea & Asociatii s-a remarcat deja pe plan international. TZA a inceput anul cu dreptul, cu doua premii internationale de anvergura: „Firma regionala care a impresionat in ultimul anGAR Awards si, respectiv, “Firma de Avocatura a Anului in Romania” – The Lawyer European Awards.

Editia din acest an a premiilor Chambers Europe isi va propune, la fel ca in anii trecuti, sa recunoasca cele mai bune firme si cei mai buni avocati de pe piata juridica din Europa. La cele 2 editii precedente, cea din 2012 si cea din 2013, castigatoarea din partea Romaniei a fost firma Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).