Bucuresti gazduieste in perioada 18-20 mai 2016 Conferinta internationala anuala Alliance of Business Lawyers

Alliance of Business Lawyers (ABL) – organizatie internationala de companii de avocatura de renume, ce reuneste peste 900 de avocati, reprezentanti ai unor companii internationale  de prestigiu – organizeaza la Bucuresti, in perioada 18-20 mai, cu sprijinul Casei de Avocatura Ionescu si Sava, prima reuniune internationala ce pune in prim – plan oportunitatile de business din Romania si din regiune.

O reuniune ce are loc in fiecare an intr-una dintre marile capitale ale lumii, aceasta se va desfasura anul acesta la Bucuresti si aduce la Bucuresti peste 50 de inalti reprezentanti ai companiilor membre ABL – delegati din tari precum SUA, UK, Spania, Italia, Germania, Chile, Brazilia, Dubai, Cehia, alaturi de antreprenori romani, reprezentanti ai Guvernului Roman, membri ai diplomatiei straine prezente in Romania, jurnalisti.

Manuel Costescu, Secretar de Stat pentru Investitii Straine si Partneriat Public – Privat, Guvernul Romaniei, Marius Ghenea, antreprenor, reprezentant al fondului de investitii 3TS Capital Partners Ltd, Bill Hancock, Managing Partner in cadrul Resolute Asset Management, Dan Orenstein – antreprenor, Sorin Dimitriu, Presedinte, Camera de Comert si Industrie Bucuresti – acestia sunt cativa dintre participantii la eveniment.

Agenda de discutii va cuprinde subiecte precum principalele oportunitati pentru investitii straine in perioada urmatoare in Romania, aspectele legale ale dezvoltarii de business in Romania si la nivel regional, impactul digitalizarii si tehnologizarii la nivel de business general si asupra business-ului caselor de avocatura.

Alliance of Business Lawyers este reprezentata in Romania exclusiv prin Radu Ionescu, partener fondator al Casei de Avocatura Ionescu si Sava. Radu Ionescu este, din 2015, membru al board-ului ABL.

Alliance of Business Lawyers (ABL) este o asociatie a unor societati de avocatura de top din intreaga lume. Reteaua ABL reuneste 900 de avocati din 57 de birouri din 34 de tari, acoperind o multitudine de domenii juridice de la fiscalitate la drepturi de proprietate intelectuala si fuziuni si achizitii.