Conferinta Real Estate. Noi oportunitati in 2016

Provocarile domeniului imobiliar continua si in 2016, atat din punct de vedere legislativ, cu proiecte de lege cu impact direct asupra politicii de creditare in domeniul imobiliar – darea in plata, noua legislatie fiscala sau aparitia unor noi reglementari in domeniul constructiilor, dar si din punct de vedere economic (stabilizarea pietei de real estate din ultimii ani a creat un apetit crescut catre investitii si observam din in ce mai multe mutari strategice ale marilor dezvoltatori imobiliari).

In cadrul Conferintei Real Estate. Noi oportunitati in 2016, organizata de Wolters Kluwer Romania, specialistii de renume au analiza piata de real estate prin prisma celor mai importante aspecte:

1.Care sunt tendintele de dezvoltare ale pietei de real estate in 2016? Ce aspecte trebuie luate in calcul de catre dezvoltatorii imobiliari pentru a-si calibra corect deciziile?
2.Care sunt oportunitatile de finantare existente pe piata in domeniul bancar si nu numai?
3.Ce aspecte juridice trebuie avute in vedere in anul 2016 si care sunt elementele de noutate?
4.Cum afecteaza noile reglementari fiscale piata de real estate?

Conferinta beneficiaza de participarea unor jucatori puternici ai pietei imobiliare, din domeniile: investitii imobiliare, servicii de consultanta imobiliara, banci, case de avocatura specializare in piata de real-estate, firme de consultanta fiscala.

Prima sesiune de dezbateri a fost deschisa de Valentin Lupu, Head of Strategic Consultancy la Knight Frank. Apoi, a preluat cuvantul Lori Collin, Office Leasing la NEPI Investment Management.

Pe domeniul de Finance au fost prezenti Claudia Chiper, Counsel si coordonator Banking & Finance – Wolf Theiss, Ana Dumitrache, Head of Real Estate – BCR, Silviu Toma, Director finantari de proiecte, Raiffeisen Bank.

A doua sesiune de dezbateri a fost pe Legal- Compliance, care a avut ca speakeri pe Ciprian Goldeanu, Partener si coordonator Real Estate – Wolf Theiss, Mihnea Chear, Project Manager – Aquarius Grup si Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager – EY Romania.