Bostina si Asociatii iese de pe piata insolventei si a proprietatii industriale

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a decis sa iasa de pe piata insolventei si a proprietatii industriale, renuntand la Bostina si Asociatii Insolvency SPRL si, respectiv, Bostina si Asociatii Industrial Property SRL, ca urmare a recentelor modificari ale Statului profesiei de avocat prin care se interzice folosirea numelui formei de exercitare a profesiei pentru alte firme de consultanta conexe (consultanta fiscala, proprietate intelectuala, insolventa, etc).

Bostina si Asociatii Industrial Property SRL a fost infiintata in anul 2006, iar Bostina si Asociatii Insolvency SPRL in anul 2009, ambele companii fiind active pe piata consultantei in domeniul proprietatii industriale si/sau intelectuale, precum si pe piata insolventei.

Am inchis cele doua linii de business cu parere de rau, insa – pe de o parte – trebuie sa respectam deciziile organelor profesiei si – pe de alta – sa fim consecventi in implementarea noii noastre strategii de dezvoltare care presupune concentrarea pe ceea ce este pentru noi core business, si anume consultanta juridica”, spune avocatul coordonator Gheorghe Bostina (foto).

Casa de avocatura Bostina si Asociatii va adopta modelul conducerii corporatiste si-si va schimba denumirea, dupa ce mai multi asociati vor fi promovati si se vor regasi in denumirea specifica si in numele formei de organizare a profesiei. Ulterior, va avea loc un proces de rebranding, care va pune in concordanta noua denumire cu expertiza acumulata de avocatii Bostina si Asociatii in cei peste 20 de ani de activitate pe piata consultantei juridice din Romania.