17 august – data limita pentru inscrierea la examenul de admitere in profesie

La Baroul Bucuresti au inceput inscrierile pentru examenul de admitere in profesia de avocat, sesiunea septembrie 2016. Data limita pentru depunerea dosarelor este 17 august 2016.

In vederea asigurarii unor conditii civilizate pentru inscrierea candidatilor, s-a pus la dispozitia acestora un spatiu generos pentru desfasurarea operatiunilor de inscriere, respectiv Sala de Festivitati „Flavius Teodosiu”, de la etajul VI, dotata cu aer conditionat, suficiente scaune si apa potabila.

Programul zilnic de inscriere, respectiv de la ora 9.00 la ora 15.00, este de natura a oferi timp suficient celor care doresc sa se inscrie, nefiind necesara inscrierea pe liste prealabile.

In scopul derularii fara incidente a inscrierii la examen, se recomanda candidatilor sa se asigure ca prezinta dosare complete, conform Regulamentului de examen, atat din punct de vedere al continutului, cat si al formei, respectand cerintele privind natura documentelor depuse (acte originale, copii legalizate, copii simple certificate conform cu originalul, dupa caz).