RTPR Allen & Overy, avocatii Elefant Online pentru o noua investitie

RTPR Allen & Overy alaturi de Elefant Online si actionarii sai in tranzactia prin care Emerging Europe Accession Fund‎ consiliat de Axxess Capital intra in actionariatul companiei.

RTPR Allen & Overy a oferit consultanta juridica Elefant Online si actionarilor sai, Millennium Gold Resources si Catalyst Romania, cu privire la investitia Emerging Europe Accession Fund‎ consiliat de Axxess Capital si a unei investitii suplimentare a actionarului sau minoritar Catalyst Romania. Elefant Online este unul dintre cei mai cunoscuti retaileri online din Romania. Finalizarea tranzactiei este conditionata de aprobarea Consiliului Concurentei.

Echipa RTPR Allen & Overy a fost compusa din Alina Stavaru (Counsel), Laurentiu Tisescu (Associate) si Evelin Grigore (Junior Associate) pentru documentele tranzactiei, respectiv Roxana Ionescu (Counsel), Andrei Mihul (Associate) si Andrei Lupu (Junior Associate) pentru aspecte de concurenta. Alina Stavaru (foto), Counsel, a declarat: „Ne bucuram ca am fost inca o data alaturi de clientii nostri in aceasta tranzactie si le multumim pentru incredere. La sfarsitul lui 2014 i-am asistat pe Catalyst Romania in investitia initiala in Elefant, iar acum am avut ocazia sa fim alaturi actionari si societate in aceasta noua investitie. Cum am mai spus, o astfel de tranzactie reprezinta o confirmare a succesului unui business local si asteptam sa asistam la succesul sau pe plan international.”

Fondul de investitii Catalyst Romania a fost deosebit de activ in ultimii doi ani in Romania, RTPR Allen & Overy i-a consiliat in legatura cu mai multe investitii in domeniul IT si tehnologie, printre care Intelligent IT (creatorii softului de facturare SmartBill), Marketizator Friends (business-ul care ofera magazinelor online optimizarea ratei de conversie, sondaje, segmentarea traficului si personalizare web), Vector Watch (creatorii ceasurilor inteligente cu baterie cu autonomie de o luna), 123ContactForm (o companie de software care a dezvoltat o solutie pentru formulare si chestionare online utilizata pe mai multe piete internationale), Green Horse Games (o companie specializata in dezvoltarea de jocuri online).