WOLF THEISS a asistat HIGHGATE HOTELS LP si GOLDMAN SACHS in procesul de achizitie a unui portofoliu de hoteluri detinut de grupul austriac K&K Hotels

Vesti la inceput de an. Wolf Theiss a acordat asistenta juridica unui joint venture format din compania americana de management hotelier Highgate Hotels LP si Goldman Sachs pentru achizitia unui portofoliu de hoteluri detinut de grupul austriac K&K Hotels. Tranzactia a inaugurat anul 2016.

Prin aceasta tranzactie, Highgate Hotels LP impreuna cu Goldman Sachs au achizitionat 4 hoteluri in Republica Ceha, Ungaria, Romania, ce au apartinut grupului austriac K&K Hotels.

Echipa Wolf Theiss care a asistat Highgate Hotels si Goldman Sachs in toate aspectele legale ale acestei tranzactii este formata din Ciprian Glodeanu, partener Real Estate (Bucuresti), Janos Toth, partener Corporate M&A (Budapesta) si Libor Prokes, counsel Real Estate (Praga), precum si Jiayan Zhu, avocat asociat Corporate M&A (Viena).

Janos Toth, partener al Wolf Theiss, rezuma aceasta tranzactie: „Suntem mandri ca am avut oportunitatea sa asistam Highgate Hotels LP si Goldman Sachs la aceasta investitie majora in sectorul hotelier din CEE/SEE. Ne-am asistat clientii in toate aspectele legale din Cehia, Ungaria si Romania, cat si pe partea de finantare a achizitiei.”

Alți avocați Wolf Theiss implicati in aceasta tranzactie au fost: Pavel Srb, Anna Diblikova, David Simek, Katerina Kulhankova (Wolf Theiss Praga), Melinda Pelikan, Zoltan Bodog, Zsofia Polyak, Lukacs Eniko (Wolf Theiss Budapesta) și Ileana Glodeanu, Claudia Chiper, Iulia Simion, Radu Simion, Monica Tinteanu, Mircea Ciocirlea și Tudor Botea (Wolf Theiss București).

Highgate Hotels este o companie privata de management hotelier. Fondata in 1988, Highgate Hotels, L.P. are sediul in Dallas, Texas. Compania este unul dintre liderii industriei de management și marketing de hoteluri.

Goldman Sachs este una dintre cele mai importante societati de servicii bancare de investiții si de gestionare de portofolii de valori mobiliare si investiții, la nivel global, care furnizeaza o gama larga de servicii financiare unei baze de clienti substantiale si diversificate.